Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek most akkor vége?
Távkapcsolatban vagyok a barátommal, külön városban élünk.
Több, mint két éve levelezgetünk egymással, egy nagyon jó barátságnak indult, de idővel több lett belőle. Kb 2 hónapja lehet azt mondani, hogy együtt járunk.
Azt hiszem, elég jól megismert az elmúlt bő két év alatt, tudja, hogy lobbanékony a természetem, ismeri a hülyeségeimet, néha kiakadok apróságokon, nevettünk is rajta sokszor, hogy először a rossz tulajdonságaimat sikerült a legjobban megismernie.
Ő egy nagyon türelmes ember, tudja, hogy ezt milyen nagyra értékelem benne. Ha valamin kiakadok, szépen, higgadtan lenyugtat, tudja, hogy másnap ugyanolyan kedves, szerethető lány leszek, mint azelőtt.
De most úgy érzem, baj van :-(
Tegnap is beszélgettünk a facebookon, ahogy minden nap.... teljesen vidám dolgokról, még erotikus flört is volt benne. Aztán nagyjából elköszöntünk, de később még írtam valamit, amit bár látott, de arra már nem reagált.
Reggel megnéztem, írt-e, de továbbra sem írt, viszont kijelezte a rendszer, hogy hajnalban is volt fent a facebookon.
Kérdeztem, hogyhogy hajnalban fent volt. Dél körül írta, hogy csak felébredt.
Írtam, hogy örültem volna, ha reagál valamit arra, amit este írtam.
Akkor már azt válaszolta, csak írt valaki, azt olvasta el. De én mit csináltam fenn olyan későn?
Itt már éreztem, hogy ebből nem fogunk jól kijönni..... és azt is éreztem, hogy jobban tenném, ha itt leállnék, de már képtelen voltam. Szóval csak annyit írtam, hogy én akkor már aludtam, csak reggel láttam, hogy ő viszont nem aludt, hanem fent volt 4 órával azelőtt, és ezek szerint hajnalban írogat valakivel, az én üzenetemre meg nem válaszol... :-( De téma lezárva.
Erre azt írta, hogy nem hajnalban írtak neki, hanem amikor hajnalban felébredt, megnézte, hány óra, és akkor látta a jelzést, és megnézte, ki írt és mit. De nem is tudja, miért íjra ezt le nekem.
Majd még annyit hozzátett felkiáltójellel, hogy "Lezárva!"
Most ez azt jelenti, hogy menjek a fenébe?? :-(
Nem így szokott reagálni a hülyeségeimre.... amúgy meg csak megkérdezhetem tán, hogy ha hajnalban fent volt, és írogatott valakivel (azt meg se kérdeztem, kivel), akkor nekem miért nem válaszolt. Vagy ez is magánügy, ami nem tartozik rám??? Nem is érti, miért írja le ezt nekem?! Talán, mert a barátnője vagyok és megkérdeztem?
Most nem írok neki egy darabig, hagyom, hogy kipihenjen... de attól félek, ő sem fog :-(
Mit csináljak?
Talalkoztatok mar legalabb egyszer is? Tudod hogy milyen mellette felebredni es hosszutavon elviselni a hulyesegeit, a hisztiket? Hogy mire van szuksege ha morcos? Egy uveg sorre vagy osszebujasra?
Mert ha ezekre nincs valaszod akkor szerintem felesleges a baratnojekent aposztrofalnod magad.
A téma lezárva azt jelenti, hogy ne idegesítsd baromságokkal. Hagyod, h pihenjen...na itt a lehetőség, hogy valamit te is letegyél az asztalra. Írj neki, kérj bocsánatot, h egy hp voltál.
Jó éjt, jó szurkolást!
26/F
Azt én írtam, hogy "Téma lezárva"..... ő annyit reagált rá, hogy "Lezárva!"
Ez nekem olyan volt, mintha a kapcsolatot akarná lezárni.
Ezt olvasom ki abból is, hogy nem is tudja, miért írta le ezt nekem.....
Kicsit figyelmesebben is elolvastam...valóban jelentheti azt, amire gondolsz, de a legjobb lenne megbeszélned vele, telefonon, meg ilyenek. Az írosgatás ebben az esetben nem a legmegfelelőbb eszköz.
Ha viszont ennyi miatt kiborult a bili, akkor ott volt valami nagyobb gond a háttérben. Megvallom az igazat, az idegbajos nőket én is utálom.
Én is meglepődnék, ha ennyi miatt lapátra tenne (amúgy idegbajosnak nem gondolnám magam, és ez a szituáció sem volt végzetes szerintem, miért nem furcsállhatnám, hogy hajnalban fent van a facebookon valamiért, de nekem nem válaszol, pedig félbemaradt a beszélgetésünk.)..... csak eddig mindig olyan türelmesen kezelt ennél durvább műsorokat is, ez inkább tényleg csak érdeklődés volt, nem több.
Most még kicsit békén akarom hagyni, legalább holnapig, aztán meglátom, mire ébredek reggel.
Ő már nem fog írni szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!