Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz ennek vége?
Figyelt kérdés
A helyzet az,h a barátom 5 év után bejelentette,h van valaki más az életében,egy 3. Szerinte ez a kapcsolat ellaposodott és ő újra izgalmakra vágyik. Most együtt akar lenni azzal a lányal,ezt érzi. Én meg nem tudom,h mihez kezdjek,annyira fáj az egész! Nagyon szeretem,én még szerelemmel! Nem tudom elképzelni nélküle az életem! Már 3 napja szinte megállás nélkül sírok. Jobb lesz ez valamikor? Hogyan lehet túlélni,átvészelni ezt az iszonyat fájdalmat?? Félek,h soha többé nem lesz senki akit így tudnék szeretni és aki viszont szeret! Ha van valaki aki hasonlót megélt már,sokat segítene,ha leírná,h lehet túl lenni rajta!2014. ápr. 3. 20:56
3/3 anonim válasza:
Szia! Engem egy hete hagyott el, mert ő "szabadságra" vágyik szöveggel. Nekem is nagyon rossz, de erőt adott az hogy mással láttam. Csak nevetni tudok rajta, mert szánalmas! Én is próbálom élni az életem, lefoglalom magam, sokat vagyok a barátaimmal, elmegyünk szórakozni és ha valaki megtetszik merj kezdeményezni, még ha nem is vágysz kapcsolatra, csak próbálj meg ismerkedni és ne begubózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!