Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki külsőre nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki külsőre nem tetszik. Mikor megláttam egy "de csúnya" volt az első reakcióm, szeplős vékony nem magas stb de azóta sokat beszélgettünk és csodálatos a lelke és kezd tetszeni külsőre is jobban megnézve . Lehet jövője az egésznek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 23. 18:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig így kezdődik. Több éves kapcsolatok lettek belőle. Megszerethetünk valakit úgy is, ha külsőre először nem tetszik.
2016. ápr. 23. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet... Esetedben meg nagyon is. Pont azért, amit írsz, hogy más típushoz volt szokva eddig a szemed. Ez olyan, minthogy, ha egy új típusú zenét hall az ember, akkor is általában először nem tetszik és meg kell hallgatni többször, hogy észre vegye az ember, hogy mi itt az érdekes, mert addig nem volt szokva a füle hozzá, most tanulja.

Szóval simán lehet belőle valami. De ebből nem következik, hogy lesz is. De a lényeg, hogy azért, mert elsőre nem tetszett ne zárd ki.

2016. ápr. 23. 21:46
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
kezdesz felnőni. olyan büszke vagyok rád
2016. ápr. 24. 08:36
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Ezt soha sem ertettem ha van egy ember legyen ferfi vagy no miert kell azt mondani hogy ronda vagy hogy csunya ? Miert nem lehet csak annyit mondani hoy nekem nem jon be vagy nem az esetem ? Ez ferfitol es notol is egyenlo undorito dolog szerintem
2016. ápr. 24. 09:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat. Nem fogok elhamarkodni semmit, még rágódok rajta. Nagyon kedves és szeretem vele eltölteni az időt. :*
2016. ápr. 24. 14:18
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha te jóképű fazonokhoz szoktál hozzá,akkor inkább ne áltasd a srácot! Nálad szerintem esélyes,hogy pár csalódás és már nem tudsz felülkerekedni a rusnyaságán.

22/N

2016. ápr. 25. 15:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) egyre jobban kezdek belehabarodni :> a személyisége elvarázsol
2016. ápr. 25. 20:02
 18/22 anonim ***** válasza:

na mi lett a történet folytatása?

,-))

2016. aug. 27. 11:14
 19/22 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp semmi, mire én sikerült túllépnem rajta és feltűnt egy màsik fiú, ő akkor kapott csak észbe, én bevallottam neki mindent. Azt mondta nem mert kezdeményezni, mert nem hitte volna, hogy bármi is történhetne köztünk de már úgyis mindegy lenne. Mondtam neki, hogy nem az de csak azt mondta, hogy nem akarja, hogy miatta boldogtalan legyek.
2016. aug. 27. 19:50
 20/22 anonim ***** válasza:

attól tartok, nem értem...

,-((

2016. aug. 27. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!