Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor nem szabad elárulni egy férfinak, hogy
mit érzünk iránta?
2016. ápr. 23. 11:23
Én például akkor nem szoktam elárulni, ha valaki nagyon ellenszenves, és valamiért kénytelen vagyok vele kommunikálni.
De te nyilván a vonzalomra gondolsz... az pedig olyan dolog, hogy akivel van dolgod, annak nyugodtan elárulhatod, hiszen mindenkinek jólesik, ha szeretik, vonzónak tartják. Akinek meg nem, az nem a te embered.
2016. ápr. 23. 11:24
Szerintem minden esetben "el szabad árulni" egy férfinak azt, hogy az adott hölgy mit érez iránta...Sőt...Az ilyesmi egyenesen hasznos, és pozitív üzenettel bíró dolog...Nemis értem én sokszor a nőket, amikor ilyen kérdéseken törik a fejüket...Hát mi a csudának kéne titkolniuk az illető előtt azt, hogy éreznek valamit iránta? Szégyellik az érzéseiket vagy mi?
2016. ápr. 23. 11:44
#3 azért kell titkolni,mert van,aki visszaél ezzel.
Én csak akkor tudatom egyértelműen egy pasival az érzéseimet,ha már bizonyította,hogy komolyan érdeklem és fontos vagyok neki,és ha már bízok benne:) Addig kicsit távolságtartóbbnak kell lenni,hagyni kell,hogy ő "vadásszon le",nem szabad nyomulni.
20L
2016. ápr. 23. 12:00
4-es...Azért szerintem alapesetként ne feltételezzük már azt kapásbol, hogy a hölgy álltal kinézett úr, "visszaél" a hölgy érzéseivel...Amennyiben visszaél, az akkor NEM az úr, illetve a szitu hibája, hanem az ADOTT NŐÉ, aki egy ARRA MÉLTATLANRA pazarolja az érzéseit...Azért nagyon nem mindegy a dolog...A másik meg az, hogy mi van az olyan esetekkel, amikor a kiszemelt férfi meg úgy nézi a dolgot, hogy CSAK AKKOR "veszi észre" az adott hölgyet mint NŐT, ha az illető hölgyemény KIMUTATJA AZ IRÁNTA ÉRZETT ÉRZELMEIT? Szerintem az egy hatalmas téveszme a nők oldalárol, hogy a férfiak "vadászni" szeretnek, és "meghódítani" a hölgyeket...Amennyire én ismerem a férfiakat, én ILYEN típusu férfit még nemnagyon láttam sehol...(Én magam sem vagyok ilyen...)De olyat, aki akkor mozdul rá a nőre, ha az kinyilvánította az érzelmeit iránta, nos, ilyet annál többet láttam már...
2016. ápr. 23. 12:17
#5 ÉRDEKLŐDÉST,nemcsak hogy szabad,de kell is mutatnia a nőnek az adott pasi iránt,de az ÉRZÉSEIT,mondjuk,ha teljesen odavan érte,nem kéne egyből kimutatni.A naiv kislányok szokták ezt csinálni és pórul is járnak rendszeresen,mert mondjuk meg se győződnek arról,hogy a kiszemelt pasi egyáltalán viszonozza-e az érzéseket.Mert ha nem,akkor jön a "csak szex és más semmi" rész,amit a "minden férfi szemét,mert csak szexre kellek nekik!" követ és nem értik,hogy vajon miért.Hát talán ezért.
Szóval nem mindegy,hogy érdeklődést vagy érzéseket mutatunk ki elsőre.Nem azt mondtam,hogy a jégkirálynőt kell játszani,csak azt,hogy ne szaladjunk egy olyan férfi karjaiba,aki lehet nemis viszonozza az érzéseket...ha egy pasinak komolyak a szándékai velünk,azt úgyis ezerféleképp ki fogja mutatni.
2016. ápr. 23. 12:49
6-os...Lehet hogy te látod jól a dolgot, de akkor ezek szerint én egy különleges figura vagyok, mivel amennyiben mondjuk EZEN ELVEKET követve próbálna "behálózni" engem BÁRMELY nő is mint amilyenekröl te írtál, akkor az ilyen kisérletek 100%-osan kudarcra lennének itélve...(Éshát voltak is az életem során számtalan esetben...)De bízzunk akkor abban, hogy a férfiak többsége nem ilyen mint én, és ebböl következően te látod jól a dolgokat...Én mondjuk egy ilyen megoldással is kiegyezek gond nélkül...
2016. ápr. 23. 13:01
8/13 A kérdező kommentje:
De ha például foglalt,akkor sincs sok értelme elmondani elmondani neki,nem?
Sok mindent nem szoktam én érteni sokszor a mai hölgyek viselkedése kapcsán, éshát egyik ilyen dolog ugye az, amit írtál legutóbb is, kérdező...Hát én nem tudom most...Az a szó hogy "foglalt", az most valami "ördögtöl való dolgot" szokott jelenteni vagy mi??? És még a kimondásátol is "görcsbe kell rándulni" mindenki gyomrának"? Vagy az ilyen illetőt úgy kéne kerülni mint valami leprást mindenkinek??? Bevallom, az ilyesmi mentalitás számomra mindig is érthetetlen volt...Emlékszem, én már gyerekként sem csináltam belőle problémát, ha egy-egy csinos tanárnőm megtetszett az iskolában...Minden további nélkül elmondtam-éreztettem vele azt, hogy "módfelett tetszik nekem", úgymond...Éshát a legkevésbé sem problémáztam azon, hogy most az illető hölgy "foglalt-e", avagy sem...Éshát a mai napig sem szoktam problémázni hasonló esetekben...Férjes asszonyokkal is pont ugyanolyan vígan szoktam flörtölgetni mindig,mint olyanokkal, akiknek nincs férjük...Végülis NEM szexuális viszony kapcsán írtad ki a kérdésedet ha minden igaz...CSAK az "érzésekkel" kapcsolatosan...Nade ez esetben meg mi jelentősége van annak, ha valaki úgymond "foglalt"?? Szerintem nincs semmi jelentősége...Végülis nem szexuális viszonyrol van szó...Az ugyanis már tényleg egy egészen más dolog lenne...
2016. ápr. 24. 11:56
9. De az érzés utána, ha sikerül, hiszen ezt szeretnénk, akkor következik a szex. Ebben az esetben viszont már fontos, hogy foglalt-e a kiszemelt vagy sem. Szerintem, ha valaki nagyon szerelmes a másikba, először járjon utána, hogy miliyen a kapcsolata, mert senki se essen már két szék közé! De alapvetően én azt gondolom, hogy be lehet próbálkozni. Ha sikerül, akkor nem volt olyan boldog az a kapcsolat.
2016. jún. 1. 17:13
Kapcsolódó kérdések: