Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeret senki belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret senki belém?

Figyelt kérdés

Nincs baj a külsőmmel, igazából ilyen átlag srác vagyok. Nagyon könnyen megkedvelnek az emberek mint barátot, és így népszerű is vagyok.

Beleszerettem egy barátomba, aki bevallása szerint elképzelt már minket, mint egy párt, mégsem jön össze velem (azt mondja, várjunk még). És fogalmam sincs, hogy mit csinálhatok rosszul...

25/F

2016. ápr. 22. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha ez nálad tényleg így megy, akkor szerintem te vagy a kivétel. De egy nő is tud rengeteget kamuzni azért, mert épp az esik neki jól. Oké, nem a legpozitívabb dolog, amit írtam, de egy elég súlyos pofáraesés következménye volt nálam és utána is nem egy esetben figyeltem hasonlót.

Nem azt mondtam, hogy legyen bunkó, kezelje a nőket rongyként... Véletlen sem! Egy illemtudó férfi is tud férfias, határozott és vonzó lenni, rá kell jönni, hogy hogyan.

24/F

2016. ápr. 22. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Szarjál a fejére, jó látványosan, ne keresd. Ne légy vele szemét vagy bunkó, csak nézz rá úgy, mint egy senkire. Ignoráld és majd ő fog keresni téged.

2016. ápr. 22. 21:25
 13/16 A kérdező kommentje:

Keresni keres. :D De nem tudok gechi lenni vele mert szeretem, meg nem is akarok, nem érdemli meg.

Amúgy Lány, megfogadom amit írtál.

2016. ápr. 22. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy volt negatív élménye párkapcsolat terén, és még nem heverte ki, vagy kicsit bizonytalan az érzéseiben, vagy éppen attól is félhet, hogy ha nem működne akkor elvész a barátságotok.

Adj neki egy kis időt, hogy átgondolja a dolgokat, és próbáld mutatni, hogy ha rajtad múlik, minden szépen alakul, vagy hogy mondjam.

Ha elképzelt már párként titeket, akkor gondol rád férfiként, szóval többet érez irántad.

Egyébként meg, ha "senki sem szeret beléd" akkor nem lehet hogy túlságosan úgy közeledsz az emberek felé, mint egy potenciális jóbarát?

Nekem van egy lány barátom, aki nagyon aranyos, kedves, de látom, hogy pl társaságban, vagy ha új emberekkel találkozik, egyszerűen tényleg nagyon haverilag kezel mindenkit, nagyon csak "barátkozik", és nem nőként viselkedik.

Nem lehet, hogy te is ilyen vagy?

2016. ápr. 24. 22:09
 15/16 ~OnLány~ ***** válasza:
Na látod,ha már keres,akkor tényleg érdekled,nem utasít el,ez jó jel.
2016. ápr. 24. 22:31
 16/16 A kérdező kommentje:
14-es igen, én is így gondolom, kissé túl barátságos vagyok. De alapból úgy indulok neki egy emberi kapcsolatnak hogy barátság legyen, nem egyből párkapcsolat.
2016. ápr. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!