Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mi az, amit nehezen bocsátotok meg a barátnőtöknek?
Most nem a megcsalásra gondolok legfőképp.
pl. a bizalmatlansága miatt csinál valamit
Nincs barátnőm. Amíg meg volt, nem volt mit megbocsátanom, angyali csaj volt.
24/F
Ha kiderül, hogy nem tartott méltónak az igazságra.
Azt nem viselném el.
Ha félre akarna dugni, nézzen a szemembe és mondja el tisztán, meg fogom tudni érteni, de ha hülyének néz és helyettem dönt, azt nem fogadom el.
Fél éve voltunk együtt és nekem saját albérletem van, ő kolis. Azt mondta nagyon béna, régi ágyam van és ha nem veszek egy újat, akkor soha többet nem alszik nálam. Még el is kezdett a neten használt, jó állapotú ágyakat keresni aztán a linkeket küldeni nekem.
Nyilvánvalóan voltak más kisebb-nagyobb problémák is a kapcsolatunkban, de ennél mondtam azt, hogy köszönöm, nem kérek belőle többet. Nem csak ebben, más kisebb-nagyobb dolgokban is bele akart szólni az életembe, hogy hogyan alakítom a dolgaim és állandóan KÉRETLEN tanácsokkal bombázott.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!