Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a nők hány százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány százaléka nem vállalna be elvből alkalmi szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben elgondolkodtam ezen a kérdésen, mert a lányismerőseim közt teljesen természetes, hogy néha bevállalnak alkalmit, akár ismeretlennel is. Szerintetek mennyire lehet gyakori, hogy kizárólag kapcsolatban hajlandó lefeküdni egy nő valakivel?
2016. ápr. 19. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
szerintem 50-50.. vannak ilyenek is meg olyanok is. és aki azt írta,hogy minden nő bevállalná az elfelejtette,hogy léteznek aszexuálisok, demiszexuálisok s normális nők akik nem demiszexuálisok de fontos nekik az érzelem és nem adják oda magukat csak úgy :)
2016. ápr. 19. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Elég kis százaléka.
2016. ápr. 19. 22:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Én SOHA nem vállalnék be. Soha. Szerintem 20%. Kb.
2016. ápr. 20. 10:03
 14/19 anonim ***** válasza:
A nejem 3 éven keresztül masszívan félrelépett. Csak az utolsó pár hónapban mondta el nekem az egészet. Elég szerencsének mondható a kapcsoaltunk olyan szempontból, hogy továbbra is együtt tudtunk maradni ezek után is. Ez főleg az erős köteléknek, a szeretetnek tudható be, ami összeköt minket. Ma napig félrelép ugyanúgy, annyi különbséggel, hogy már a legtöbbről tudni szoktam és beszámolót is szoktam kapni. Meg gyakran van, hogy én előttem történik a dolog és én végig nézem, na az a legizgalamasabb..
2016. ápr. 20. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:

50-70% aki csak tartós/komoly kapcsolatot keres

22 éves, elvileg nőcsábász srác vagyok és ezt tapasztalom a 17-22 éves lányok körében, akikkel megismerkedem. Sajnos a legtöbbjük nem szexet akar, de tartós kapcsolatban benne lenne. Pedig én pont szexre vágynék főleg. Lehet hogy csak velem nem akarnak szexelni, de én ezt tapasztalom.

2016. ápr. 20. 11:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nagy szeretet lehet a házasságodban...

2016. ápr. 20. 22:35
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"Tényleg nagy szeretet lehet a házasságodban"

Ha nem lenne, akkor símán külön mentünk volna ezek után. Feleségemnek is szerencséje volt, hogy engem izgat ez a dolog és mivel több éve impotens vagyok egy betegség miatt, ezért nem is tettem neki szemrehányást amiért máshol kereste azt, amit én nem tudok megadni neki. Így mindketten szerencsések vagyunk úgy érzem, mert így kiélhetjük a vágyainkat egymás kölcsönös támogatásával. Így nem sérülnek az érzelmek sem, sőt talán még erősebb is azóta a kapcsolatunk. Bármit megtudunk beszélni és így a féltékenykedés egyáltalán nincs jelen a kapcsolatunkban mint romboló tényező, mivel teljesen zöld lámpa van adva neki. 43/F

2016. ápr. 21. 09:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok. Ha megfigyeled hány kapcsolat megy tönkre csak a féltékenykedés miatt, ami sokszor alaptalan is ráadásul, akkor szerintem elgondolkodtató, hogy melyik nézet az egészségesebb egy hosszú és jól működő kapcsolathoz. Persze ez csak az én magánvéleményem.
2016. ápr. 21. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jóval több, aki nem vállalná be. Az, hogy "csak olyanokat" látunk aki bevállalja, azért van, mert olyan helyen forgunk (pl. szórakozóhelyek).

Legyen mondjuk 80%

2019. márc. 29. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!