Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka nem vállalna be elvből alkalmi szexkapcsolatot?
50-70% aki csak tartós/komoly kapcsolatot keres
22 éves, elvileg nőcsábász srác vagyok és ezt tapasztalom a 17-22 éves lányok körében, akikkel megismerkedem. Sajnos a legtöbbjük nem szexet akar, de tartós kapcsolatban benne lenne. Pedig én pont szexre vágynék főleg. Lehet hogy csak velem nem akarnak szexelni, de én ezt tapasztalom.
Tényleg nagy szeretet lehet a házasságodban...
"Tényleg nagy szeretet lehet a házasságodban"
Ha nem lenne, akkor símán külön mentünk volna ezek után. Feleségemnek is szerencséje volt, hogy engem izgat ez a dolog és mivel több éve impotens vagyok egy betegség miatt, ezért nem is tettem neki szemrehányást amiért máshol kereste azt, amit én nem tudok megadni neki. Így mindketten szerencsések vagyunk úgy érzem, mert így kiélhetjük a vágyainkat egymás kölcsönös támogatásával. Így nem sérülnek az érzelmek sem, sőt talán még erősebb is azóta a kapcsolatunk. Bármit megtudunk beszélni és így a féltékenykedés egyáltalán nincs jelen a kapcsolatunkban mint romboló tényező, mivel teljesen zöld lámpa van adva neki. 43/F
Szerintem jóval több, aki nem vállalná be. Az, hogy "csak olyanokat" látunk aki bevállalja, azért van, mert olyan helyen forgunk (pl. szórakozóhelyek).
Legyen mondjuk 80%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!