Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mik azok a tulajdonságok amiktől beleszerettek egy férfibe?
a kommunikáció.
elkezdhetsz hazudozni, hogy te vagy a szimpatikus magabiztos vonzó ember, de ha ezek valójában nincsenek meg, azt elárulja a hanglejtésed és a testbeszéded, amik legalább a kommunikációd 75%-át jelentik.
nyilván még a külső, ami nagyon fontos.
Alapból bent van a tudatalattinkban, milyen adottságokat tartunk vonzónak,
alkalmasnak a fajfenntartáshoz.
És főleg az első benyomás teszi meghatározóvá, hogy valakire lehetséges partnerként, vagy csak haverként fogunk tekinteni. ez meg nyilván az előző kettő függvénye, főleg a kommunikációé.
Aki viszont tippet szeretne, akkor én azt mondom, hogy megfelelni csak saját magunknak szabad.. az fogja generálni az önbizalmunkat, stb... és nem egy álarc, színészkedés. Sajnos utóbbival próbálkoznak többen.
14-es
Ez tetszett, megvettem!
Ha bárki ezentól kérdezni itt, hogy "öreg nő vagyok és félreqrt a férjem, mit tegyek?" vagy "duci nő vagyok, de a férfiak nem vesznek emberszámba", akkor a default válaszom ez lesz és remélem egyetlen nő sem meri majd lepontozni: "nyilván még a külső, ami nagyon fontos.
Alapból bent van a tudatalattinkban, milyen adottságokat tartunk vonzónak,
alkalmasnak a fajfenntartáshoz"
Mondom, nincs ezzel semmi baj, csak olyan női ego-biztos választ akartam, ami megértésre kell találjon a szerző nemének táborában is.
Eddig azt tudtam értékelni, amikor képes volt félre tenni a büszkeségét, volt benne alázat, nem játszotta nekem az eszét, és a legnehezebb dolog, őszinte volt amikor könnyebb lett volna hazudnia. Okos volt, de nem nézett hülyének, erkölcsös, nemes ember volt. Tisztelt engem. Megpróbált az érzéseiről beszélni, akkor is ha introvertált volt.
Kb. ezek alapján.26N
Számomra szimpatikus külső, szép formájú szem, férfias, vastag kéz. :) (Lehet érdes is.) Nem hátrány, ha kicsit kopaszodik.
Mivel itt már kiesett a 80%, jöhet a többi. Legyen kedves, de ne nyomulós, kivéve ha szexelni akarunk, mert akkor (leginkább) ő kezdeményezzen. Egyébként ha lehet, ne írjon rám napi 5-ször, legyen magánélete, ez alap elvárás. Nekem is adja meg a szabad teret, ne számoltasson el minden percemről. Ne legyen úgymond papucs, mert azt nem szeretem. Legyen férfias, tudjon szerelni, férfias munka előnyben (pl. asztalos vagy kamionos vagy bármi, amit nem nők szoktak). Alapvetően legyen intelligens, de nem kell diploma. Érzelmileg se legyen teljesen analfabéta. Amolyan klasszikus férfire gondolok, nem modernre.
Ami modernség lehet benne, az az, hogy ne igyon, és ne legyen büdös. :D
22
Ez nem úgy megy, hogyha x pontnak megfelel, akkor biztos, hogy szerelmes leszek belé, ez nem tudatosan történik. A fizikai vonzalom és a kisugárzás is fontos, sőt.
De amik nélkül pl. nem tudok kapcsolatot elképzelni:
- figyelmesség
- hűség
- megértés, gyengédség (nem papucsállatka szinten)
- intelligencia, tájékozottság, olvasottság
- legyen jó humora (vagy inkább úgy fogalmazom meg, passzoljon az enyémhez... mert van, amit sokan viccesnek tartanak, én meg nem, pl. beszólós-leoltós humor meg nagyon alpári dolgok)
- férfiasság, határozottság (nem összetévesztendő a bunkósággal)
- nem anya pici fia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!