Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen fiúkba szerettek bele, mik azok a tulajdonságok amitől beleszerettek? és nem csak egy barátként tekintetek rá?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 17:18
1/5 anonim válasza:
udvariasság, szerintem nagyon fontos. közös érdeklődés, pozitív életkép (ne legyen depressziós, mert az lehoz), kis kacérság, és persze meg kell legyen köztünk a kémia, tehát a testi vonzalom (ami már akkor érezhető, ha még csak ismerkedős fázisban vannak az emberek). :)
2/5 anonim válasza:
Udvarias, művelt, intelligens. Nálam nagyon fontos, hogy tanult legyen
3/5 anonim válasza:
igazából én nem tudom konkrétan megfogalmazni :D mármint megvannak azok amik miatt bírni fogom (legyen okos, humoros, vidám, kedves, stb stb), de konkrétan nem tudom, mi az ami eldönti, hogy csak haverként szeretem, vagy szerelmes leszek belé :D de kell az a kis "plusz" :D
4/5 A kérdező kommentje:
de a külső nem számít, folyamatosan ezt tapasztalom, csak a szerelem, valami ötlet, ami segítene?
2013. márc. 20. 20:03
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos hogy mindig fel tudjon vidítani, mert könnyen "depressziós"tudok lenni. Legyen férfias, határozott és tudatos. Legyen életcélja, hobbija, művelt valamilyen szinten (lehessen vele igazi dolgokról is beszélni) a külső csak annyira fontos, hogy legyen meg benne az a plusz, amitől összecsuklik a lábam :) ez nem feltétlenül az adonisz külsőt jelenti, csak illjen a külseje a személyiségéhez és egy legyen az érdeklődési körünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!