Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek bármi jelentősége?
Figyelt kérdés
Hali, az van hogy furcsa dologra lettem figyelmes magamon,ami már régóta jelen van,arról van szó hogy megtudok érezni bizonyos érzéseket,állapotokat,történéseket más emberekkel kapcsolatban, van egy lány akihez közel állok érzelmileg, vele kapcsolatos történéseket mindig pontosan megérzem,ugyan így a lelki,érzelmi állapotát akármilyen távolról,más embereknek előre megmondtam a párkapcsolataik jövöbeni alakulását,ami úgy is lett,nem arról van szó hogy látnok lennék,csak figyelek részletekre,észreveszek olyan részleteket amelyeket mások nem, megjegyzek olyan apróságokat amelyek később fontos momentumokká válnak, ezekből alkotok véleményt,és többnyire be is jönnek a dolgok,van ennek bármi jelentősége, vagy csupán jó a megérzésem és kész?2016. ápr. 12. 20:08
11/14 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, szintén empatikus, beleérzek mások érzelmi világába, és rám is nagyban kihat, az apró jelekre figyelek, szintén előre látom, hogy például édesanyám párkapcsolatai hogyan fognak alakulni (mármint a múltban is mindig érzékeltem, meg a jelenleginél is), stb. Ennek különösebb jelentősége szerintem nincsen, maximum jobban rá tudunk hangolódni az emberekre, és így jobb viszonyt tudunk velük kialakítani. Meg nem tudom, hogy Téged is nagy mértékben befolyásol-e, de rám például negatívan is kihat, amikor valakinek problémája van, kicsit úgymond "átveszem".
Na de ezek után már engem is érdekelne, hogy rólam mit mondasz csak így, neten keresztül. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek hogy van árny oldala is a dolognak, mások nyugtalanságát ismeg tudom érezni ami átragad rám,de általában képes vagyok megnyugtatni az embereket igy hamar feldobom a hangulatukat,épp azért mert tudom az adott pillanatban mitől éreznék jobban magukat :)
2016. ápr. 13. 13:35
13/14 A kérdező kommentje:
Remélem mindenki megelégedett a róla mondottakkal, a kasszától távozás után már nem fogadok el reklamációkat :DDD
2016. ápr. 13. 14:22
14/14 anonim válasza:
Juj na erre kíváncsi vagyok :) mondanál egy pár szót rólam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!