Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek bármi jelentősége?
Figyelt kérdés
Hali, az van hogy furcsa dologra lettem figyelmes magamon,ami már régóta jelen van,arról van szó hogy megtudok érezni bizonyos érzéseket,állapotokat,történéseket más emberekkel kapcsolatban, van egy lány akihez közel állok érzelmileg, vele kapcsolatos történéseket mindig pontosan megérzem,ugyan így a lelki,érzelmi állapotát akármilyen távolról,más embereknek előre megmondtam a párkapcsolataik jövöbeni alakulását,ami úgy is lett,nem arról van szó hogy látnok lennék,csak figyelek részletekre,észreveszek olyan részleteket amelyeket mások nem, megjegyzek olyan apróságokat amelyek később fontos momentumokká válnak, ezekből alkotok véleményt,és többnyire be is jönnek a dolgok,van ennek bármi jelentősége, vagy csupán jó a megérzésem és kész?2016. ápr. 12. 20:08
1/14 anonim válasza:
Rólam mit tudsz? ;) Amúgy ügyes vagy;)
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lány vagy, most épp jó kedvedben vagy,tudom hogy kiváncsi természeted van, érdekel a jövöd,de mégis a jelen az amiben szeretsz élni,...soroljam még? :)
2016. ápr. 12. 20:30
4/14 A kérdező kommentje:
Te érdeklődő természet vagy, s ha valamire rájössz,a felismerés üditőleg hat rád,feldob,tégennem annyira a jövö érdekel,sokkal inkább önmagad megismerésére törekszel.. :)
2016. ápr. 12. 20:58
6/14 anonim válasza:
Rólam is! *lelkesen jelentkezik*
7/14 anonim válasza:
Kérdező, szerintem mindenkivel beszélgetned kéne. Kérünk belőled egy részt:)
9/14 anonim válasza:
Hasonló tulajdonsággal rendelkezem, mint te...
10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok látnok sem jós mielőtt még bárki ezt hinné,de tény és való az ember irása sokat elárul az irójáról,a hangneme, a megfogalmazás, a szavak sorrendje,a használt kiegészítők,irásjelek,ábrák,stb és a részletek összeállnak,ugyanakkor az iró kedélyállapotáról érzelmi állapotáról is árulkodnak,szenvedélyről, gyengeségről,erőről,.. csak fel kell ismerni :)
2016. ápr. 13. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!