Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem másba, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem másba, pedig párom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, 6 éve vagyok együtt a párommal(5 éve együtt is élünk). A kapcsolatunk jónak mondható, vagyis mint egy nagyon jó baráttal bármit megtudunk beszélni, bármiről tudunk beszélgetni, sok a közös bennünk, kisebb vitákat leszámítva ezzel sosem volt gond. A szex nem rossz, már nem olyan szenvedélyes,de elmegy. Eddig nem is zavart, úgy voltam vele, hogy ez az élet rendje, elmúlik a lángoló tűz és marad helyette a mély szeretet. Ezt a srácot a munkahelyemen ismertem meg, teljesen ártatlan beszélgetésekkel indult, majd szerelem lett belőle mindkét részünkről. Fizikálisan semmi nem történt, mert nem akarom megcsalni a párom, de őt sem tudom elfelejteni(ő munkahelyet váltott, tehát nem a napi szintű találkozások zavarnak ebben), ez már kezd kihatni a kapcsolatomra elég durván. Volt valaki hasonló helyzetben? Ha igen, mi lett a vége? A válaszokat előre is köszönöm.

2016. ápr. 9. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Szakíts a mostani pároddal, mert ha tényleg szeretnéd, akkor csak ő lenne számodra, más férfira nem is tudnál olyan szemmel nézni, mint rá!

A leírásod alapján a kapcsolatotok ellaposodott, nem írtál róla, hogy hűűű de boldog lennél, csak, hogy pl. "jónak mondható", "a szex nem rossz"..stb.

De te ahelyett, hogy javítanál felturbóznád a jelenlegi kapcsolatodat, te inkább más tűz után nézel! Gratulálok neked! Ezért mondom, hogy szakíts a mostanival, úgysem vagy már vele boldog, akkor meg mit töröd magad!

És kérlek ne hozz nekem különböző kifogásokat, mert csak magadat járatod le vele!

2016. ápr. 9. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták...

Tudod van ez a közhely, hogy:

Mindig a másodikat...bla bla..

Lényeg ha igazán jó lenne most a pároddal nem lettél volna másba szerelmes.

Szakíts és kész. Húzhatod még évekig de kinek jó ez...se neked se a párodnak.

2016. ápr. 9. 20:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló semmit nem írtam arról, hogy próbálunk/tunk e tenni valamit a kapcsolat javítása érdekében vagy nem, úgyhogy légyszíves ne ítélkezz. Próbáltam tenni, próbáltam vele beszélni, de nincs változás ebben. És mint írtam: Nem történt semmi, azzal a sráccal megszakítottam a kapcsolatot, mert nem akartam és most sem akarom a párom megcsalni. De attól még az érzés nem múlik és kezdi elrontani a mostani kapcsolatom, hiába nincs már a közelemben, hiába nem csináltam semmit. Nem kerestem, csak kialakult, közösen kellett dolgoznunk, így kezdődött. De azért köszönöm a válaszod.
2016. ápr. 9. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

1.Ne engem akarj már leszúrni, a te figyelmetlenséged miatt, hogy csak FÉL INFORMÁCIÓT OSZTASZ MEG VELÜNK!!!

2. Ha nincs változás, akkor mi a francért vagy még vele kapcsolatban?

3. Az, hogy ez az érzés kialakult benned, annak jele van, még pedig az, hogy sz..r a kapcsolatod, és ki kell belőle lépni, ha nincs változás, mert újra vágysz!

4. Nem az érzéseid irányítanak téged, hanem te irányítod az érzéseidet! És az, hogy ez érzés kialakult benned, annak OKA VAN!!!

5. Minden érzés elmúlik, amit te írtál az csak a kifogás része, csak tenni és akarni kéne érte, hogy elmúljon!

2016. ápr. 9. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben, csak nen vagyok biztos, h a másik akar- e valamit.

Munkahelyet fogok váltani, mert nagyon megvisel.....reméltem, h akkor könnyebb lesz....lehet, h mégse?!?

2016. ápr. 9. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szakits a régivel!

6 év után evvel, az újjal is majd igy fogsz érezni!

2016. ápr. 9. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Elmúlt a nagy szerelem ez világos, de hogy ennyire el legyél olvadva, mert találtál egy új lovagot....?

De megéri ez neked, hogy félredobod a párodat olyanért, aki talán feleannyira sem becsülne és értékelne téged?

Aki talán csak ideig-óráig maradna veled, amíg el nem múlik a nagy szerelem?

Ugyan azt megteheti veled is, amit te csinálnál most a pároddal...

2016. ápr. 9. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

6 éve vagytok együtt tehát 19 éves voltál mikor összejöttetek. Nagyon fiatal voltál, gondolom hiányzik a szerelem az újdonság érzése. Egyébként jól látod a dolgokat.

Egyeseknek nem kéne itt letámadni emiatt a kérdés miatt, mert szerintem nagyon is kulturáltan írtad le a dolgokat. Az érzések van hogy változnak. Senki sem tudja melyik lenne a helyes/jó út.... Maradsz a jelenlegivel vagy mész...

Nincsenek jó vagy rossz döntések, csak jó vagy rossz következmények. A jelenlegi benyomásaid alapján választod azt ami szerinted jobb. Az meg majd később kiderül, hogy jól vagy rosszul döntöttél :)

2016. ápr. 9. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:
37%

Az vajon miről árulkodik hogy a kérdésre kattintás előtt tudtam hogy nő a kérdező ? :D

Gratulálok ehhez a hatalmas adag gerinchez amivel rendelkezel kérdező.

2016. ápr. 9. 22:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Nyolcasnak köszönöm a választ.:) Utolsó, miért kell ok nélkül bunkónak lenned velem? Írtam, hogy semmi nem történt és a kapcsolatot is megszakítottam, annyi, hogy érzem,amit érzek. Nem tartom magam egyáltalán gerinctelennek,mert ellenálltam a kisértésnek és nem csináltam semmit. Pont azért írtam ki a kérdést, hogy tudjam volt e valaki hasonló cipőben és hogy sikerült ezen a nehéz helyzeten átlendülni.Ennyi...
2016. ápr. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!