Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első évfordulóra mit adjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első évfordulóra mit adjak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hét múlva leszünk egy éve együtt a párommal. Szeretnék adni neki valamit, ami annyira nem nagy dolog, de mégis valami. Hónapfordulóra nem szoktunk egymásnak ajándékot adni(mindketten hülyeségnek tartjuk) és nem tudom mit adhatnék. Az biztos hogy sütni fogok neki. Annyit hozzátennék hogy teljesen biztos vagyok abban, hogy Ő az a bizonyos 'igazi'. Tudnátok ötleteket adni?

(Mellesleg jöhet az hogy "de hát neked kellene ismerned!" -ismerem is, de nem vagyok túlzottan kreatív.)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. ápr. 8. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem hány évesek vagytok...
2016. ápr. 9. 00:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem akarok genyó lenni, de akkor miért a felnőtt párkapcsolatok témakörben van? ..
2016. ápr. 9. 00:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Végre valaki reszelés nélkül is boldognak tudja a párkapcsolatát. Hajrá :)

Am adj neki élményt, menjetek valahova kirándulni, moziba.

2016. ápr. 9. 02:11
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

Tőlem nem úszod meg:

De hát neked kellene ismerned!

Tényleg nem vagy kreatív, ha erre is másoktól vársz megoldást.

2016. ápr. 9. 03:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Én egy lapra írtam le az érzéseimet neki, az együtt töltött első év emlékeivel együtt. Tehát született egy kis levélke belőle. :)

Sikeres volt.

2016. ápr. 9. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Add Neki a szuzesseged, vagy az elso alkalmat ha mar nem vagy az! :)

Amugy a suti jo otlet meg esetleg vmi amit szeretne, karòra pl..akarmi

2016. ápr. 11. 19:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! :)
2016. ápr. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!