Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első évfordulóra mit adjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első évfordulóra mit adjak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hét múlva leszünk egy éve együtt a párommal. Szeretnék adni neki valamit, ami annyira nem nagy dolog, de mégis valami. Hónapfordulóra nem szoktunk egymásnak ajándékot adni(mindketten hülyeségnek tartjuk) és nem tudom mit adhatnék. Az biztos hogy sütni fogok neki. Annyit hozzátennék hogy teljesen biztos vagyok abban, hogy Ő az a bizonyos 'igazi'. Tudnátok ötleteket adni?

(Mellesleg jöhet az hogy "de hát neked kellene ismerned!" -ismerem is, de nem vagyok túlzottan kreatív.)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. ápr. 8. 23:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Most írtad le hogy sütni fogsz neki akkor mi a kérdés ?
2016. ápr. 8. 23:53
 2/17 A kérdező kommentje:
A sütésen kívül szeretnék neki valamit készíteni/venni, esetleg mindkettő.
2016. ápr. 8. 23:58
 3/17 anonim ***** válasza:
Én biztos örülnék egy BMW-nek. Vagy egy nyertes lottószelvénynek.
2016. ápr. 9. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?

Hány éves vagy?

2016. ápr. 9. 00:04
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, pont van mindkettő a zsebemben, de nem tudok választani, melyiket adjam neki. :/
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljesen komoly.
 7/17 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél magadnak valami csipkés tangát, azt jobban fogja értékelni. Próbáljatok ki erotikus társasjátékot stb.

Ez a süti + ajándék nagyon lelombozó...

(32 éves nő vagyok)

2016. ápr. 9. 00:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Volt olyan dolog, amit sokszor hangoztatott? Vagy olyan dolog melyre vágyna?

Általában nehéz kitalálni, mire is vágyik a partnerünk. A fontos az, hogy legyen személyes. Akkor tuti befutó.

Fiú vagy vagy lány?

2016. ápr. 9. 00:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Fiú csak nem süt már sütit :D
2016. ápr. 9. 00:16
 10/17 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Sütiből csakis a kedvencét csinálom, ugyanis már régen megígértem és tudom hogy örülne neki.

Az a helyzet, hogy nem feküdtünk még le, tehát a szex-téma itt tabu.

2016. ápr. 9. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!