Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/hölgyek, ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/hölgyek, ti összejönnétek olyan pasival, aki kipróbált örömlányt? N24, F36

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 19:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Sosem értettem mi ilyen hűha abban, ha valaki szexelt már prostival. Kész csordaszellem...
2016. ápr. 4. 20:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Miért nem kérdeztem meg, hát igazából meglepődtem, nem tudtam hirtelen reagálni, és aztán hamar elment erről a téma, de valóban egyszerűbb lett volna akkor rákérdezni a védekezésre...így kényelmetlenebb lesz de valamikor megpróbálom felhozni
2016. ápr. 4. 20:16
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

Na jól van, először is lányokat kérdeztek a dologról, nem férfiakat, úgyhogy jó lenne, ha nem pasik irkálnának, nők helyett...

Másodszor, érthető, hogy óvatos és nagyon helyesen teszi. Harmadszor egy gumi is bármikor elszakadhat.

2016. ápr. 4. 20:16
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
Ha igényes, lakásos örömlányokkal volt,akkor használt gumit, ugyanis azoknál kötelező a gumi használata, van aki jár rendszeres szűrésre, papírja is van róla, az útszélieknél nem tudom, hogy mi a helyzet. De mint már írták a gumi is elszakadhat, jobb félni,mint megijedni.
2016. ápr. 4. 21:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Én lányként azt mondom, hogy soha. Önmagában zavarna, hogy lefeküdt valakivel érzelmek nélkül, de még fizetett is érte, ez számomra taszító.. Nem ítélem el azokat akik voltak örömlánynál, a haverom is volt, nem tartom emberileg nullának, félreértés ne essék.. De párnak nem kéne ilyen ember.
2016. ápr. 4. 21:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. ápr. 5. 11:40
 17/23 anonim ***** válasza:
42%
Amúgy nekem anno volt egy kollégám, aki mindenféle örömlánnyal összefeküdt válogatás nélkül, el is kapott valamit a szerencsétlen. Hiv-et, vagy hepatitist azt már nem tudom. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha kiveri magának minthogy felelőtlen kapcsolatokba belemegy.(és még fizetett is a betegségért) Csak nagyon sok a buta férfi sajnos, aki azt hiszi neki nem lehet semmi baja...
2016. ápr. 5. 11:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Ebben engem az zavarna h igenytelen dolog, es hasznalt egy olyan not akit mar masik 60ember is...azis lenyeg lenne h ez regeneration volt.e.. na De emberfuggo. Az a lenyeg h Te mit gondolsz.:)
2016. ápr. 12. 11:37
 19/23 anonim ***** válasza:
26%
Az összes csaj nagyon könnyen ítélkezik ,mert nekik semmibe nem telik összeszedni a legjobb vágású pasit a sarki kocsmából. (Aki lehet ugyanolyan ku@vázós.. úgyhogy ti is látogassátok az orvost.) A lányok, nők azt nem értik meg hogy az élet nem olyan habos torta ám egy férfinak mint amit a nőknek készen "tálalnak". :D
2016. ápr. 14. 00:56
 20/23 anonim ***** válasza:

ma 00:56

Igen, mert MINDEN nőért sorba állnak az álompasik. :D

2016. ápr. 14. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!