Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy közeledjek felé?
Elég érdekes kérdésem van,előre szólok,nem kérek olyan kommenteket hogy egy nőverő állat vagyok,elég sokat emésztettem magam emiatt és tényleg megbántam!
Na szóval 3 évvel ezelőtt voltam együtt ezzel a lánnyal,Lizának hívják,ő akkor 15 éves volt
Szóval nagyon sokáig együtt voltunk,és boldogok voltunk,bár voltak gondok (drog,alkohol),és az ezekből folyó veszekedések
Liza is csinálta velem egy ideig,de aztán ő abbahagyta..és nekem is segíteni akart volna
Aztán egy alkalommal amikor én be voltam drogozva,nagyon összevesztünk és megvertem :( Tudom hogy hatalmas hiba volt! És azóta már ezerszer megbántam és visszacsinálnám,de nem tudom :(
És egy pár nappal ezelőtt találkoztam vele..évekig nem láttam de mindig gondoltam rá,kapcsolatom se volt azóta
És most találkoztunk! ez biztosan nem véletlen..szerintem felismert,mert kicsit megijedt amikor meglátott.nem véletlen hogy megint összesodort minket az élet
Szerintetek hogyan közeledjek hozzá? Egyáltalán érdemes? Még mindig szeretem és amikor megláttam..nála szebb nőt életemben nem láttam,és tudom hogy el****tam de vissza akarom őt kapni :(
Köszönöm a válaszokat előre is :) 22/F
Nem érzek jó esélyt rá. Fiatalok között vannak jópáran, akik butaságokat csinálnak, mint ahogyan Ti, ha megszabadultok tőle, akkor szerencsések vagytok, hogy sikerült megjönnie az eszeteknek. Azonban egy ütés, sőt verés, ahogy Te fogalmaztál akkora nyomot képes hagyni az emberben, amit nem igazán tud más elképzelni. Akkor jönne össze veled a nő, és ne haragudj, hogy ezt mondom, ha hülye. Mert sajnos nem lehet megbízni egy olyan emberben, aki verekedett, vagy nőt ütött meg. És hidd el, hogy én hiszek neked abban, hogy megbántad és visszacsinálnád, de a lánynak, aki megélte nem egyszerű vagy nem lehetséges, hogy elhiggye. Úgy gondolja, hogy máskor is megcsinálnád, ha elborulna az agyad drogozol egy kicsit vagy alkoholt iszol. Nem olyan egyszerű dolog az a bizalom.
Én azt tanácsolom, ha tudod vedd fel vele a kapcsolatot, de számíts semmire, és ha azt veszed észre nem érdeklődik irántad, akkor hagyj neki békét, mert csak félelmet ébresztenél benne.
Sok sikert! 22/n
2:mondtam hogy nem kérek ilyen jellegű hozzászólást,hidd el gondolkodtam,meg bánkódtam én ezen eleget..és ezt teszem a mai napig is
1: köszönöm a válaszodat :( sajnos én is ettől félek hogy nem tudna újra bízni bennem..de most van egy kis esély mert ma is találkoztam vele és beszélgettünk :) úgyhogy nagyon boldog vagyok,tudom ez nem jelent túl sokat de nekem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!