Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy lány de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány de nem tudom hogy közeledjek felé adnátok pár tippet?

Figyelt kérdés

normális válaszokat pls ne mint:

-cikcakkban

-baltával

-stb

2015. szept. 9. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Azért még jó lenne pár dolgot tudni.

Például: Honnan ismered? Vagytok legalább beszélő viszonyban?

2015. szept. 9. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
van lábad? ha nincs akkor tolokocsival,de ha az sincs,akkor csuszogj oda
2015. szept. 9. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:
amolyan kollegina féleség nem igazán beszélgettünk még és most más területen dolgozik így régóta nem is láttam... nem tudom gáz lenne-e a közösségi oldalon valami bókot lőni neki vagy sem?
2015. szept. 9. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha kolléga féle, akkor simán felkereshetnéd azzal, hogy észrevetted más területen dolgozik, és érdeklődhetsz, hogy milyen az "új" munkája.

Esetleg, ha van rá módod személyesen, akkor hívd el egy italra vagy ebédre.

Interneten keresztül is közeledhetsz, ha úgy jobban menne.

2015. szept. 9. 16:08
 5/9 A kérdező kommentje:
a fene tudja hogy menne jobban mindig is béna voltam a nőkhöz... tartok az elutasítástól főleg hogy utána még valószínűleg találkozni fogok vele :( ezért fordulok a gyakori kérdések mélyen tisztelt válaszolóinak segítségért :)
2015. szept. 9. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha kollega fura lesz ha interneten keresed fel, telefonon, vagy személyesen lenne "normális". Ha a szimpátia kölcsönös, az aggodalom felesleges. Ha meg nem kölcsönös, akkor mindegy, hogy milyen módon keresnéd, el fog utasítani.
2015. szept. 9. 16:19
 7/9 A kérdező kommentje:
elég nagy cégről van szó mint említettem máshol dolgozik azt sem tudom hol így személyesen nem tudom megkeresni mint telefonon sem hiszen nem is ismerem hogy tudnám a számát... marad a faceb. gondolom de mit is kellene neki írnom hogy teccő?
2015. szept. 9. 16:27
 8/9 A kérdező kommentje:
le kellene írnom hogy jó képek és gyönyörű hát ha reagál rá valamivel amiből egy beszélgetés alakulhat ki?
2015. szept. 9. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de a helyedben egy általános, beszélgetős témával nyitnék, nem rohannám le,hogy mennyire szép stb., mert még nem is ismered. Inkább kérdezd meg milyen napja volt, hogy megy az új munka neki, majd ha vevő rá, áttérhetsz személyesebb témára és akár ott el is hívhatod valamerre. Sok szerencsét, majd írd le mi lett belőle:)
2015. szept. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!