Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megbántották egy régi nagy szerelmüket, van miatta bűntudatuk vagy tesznek rá, amikor már másokkal vannak?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 19:38
1/5 anonim válasza:
Én már nem bánom, csak kimondtam azt,amit éreztem. Sokáig bántam,de szembesítenem kellett az exemet és el is hagytam inkább. 3hónap után már nem volt bűntudatom, mert akkortájt kezdett az életem is jobbra fordulni :)
2/5 anonim válasza:
Igazából az exemnek köszönhetem , hogy mr nincs. Szakítás után , olyanokat tudtam meg...szóval ja teszek rá.
3/5 VirágésBence válasza:
Én megbántam amit tettem, mert végig néztem, ahogy az exem utána szépen lassan teljesen tönkremegy.
4/5 anonim válasza:
amikor mással van az ember akkor probál felejteni...vagy nem?
5/5 anonim válasza:
szerintem ha szerelemről van szó akkor is gondol rá az illető még ha másnővel probál felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!