Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a régi szerelmeitek házasok, szülők lettek, pl. a facebook-on látjátok, mit éreztek, gondoltok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 21:41
1/17 VirágésBence válasza:
Több verzió is van, attól függ kiről van szó, hogyan váltunk el. 1: egészségére, ennek így kellett lennie. 2: most ez vagy átesett egy agyműtéten vagy a pasas nagyon hülye, jól meg fogja még szívni. 3: jobb csávót érdemelne. 4: remélem elvetél.
3/17 A kérdező kommentje:
ha ez megnyugtat, tündérmesés arckönyvet én is tudok ilyet, én is ezt hittem a posztok miatt,mint Te.a karrier és a többi is stimmel nála is. aztán kiderült, hogy az asszony egy összeférhetetlen, hisztis, veszekedőgép és néhány egyéb vállalhatatlan dolga is van. viszont képeken remekül mutatnak és a nő nagyon tehetséges a pozolásban, másban nem... tényleg sose tudhatod, mit rejt a valoság, ne ülj fel neki.
2016. márc. 16. 21:48
4/17 anonim válasza:
Én rosszul vagyok tőle. Nem vágyom sem házasságra sem gyerekre. De szerencsére az én volt általános és szakközepes osztálytársaim közül kb 40 ember közülük csak 3nak van gyereke
5/17 anonim válasza:
Pl azt, hogy szegény csaj, nem tudja kivel állt össze. Ha tudná, nem szült volna neki gyereket.
Vagy: Úúúristen, ennyire vak nem lehettem. Hogyan tetszhetett ez a fickó nekem bármikor?
Esetleg: Remélhetőleg a gyerek nem rá fog hasonlítani...
6/17 anonim válasza:
"dik, ez még él?" csont komolyan. Mivel nem ismerősöm egyik sem, ezért kicsi az esélye, hogy belfussak bármelyikbe is. Meg pont nem érdekel a fécesz-búk. 20 ismerősöm sincs more.
7/17 anonim válasza:
Semleges, vagy orulok neki, de sosem volt rossz erzesem es rosszat sem kivantam nekik. Az exeimmel baratsaggal valtunk el, az osszessel:-)
8/17 anonim válasza:
8-as kifelejtettem, van egy pasi de o nem ex hanem a jelen/jovo es amikor meglatom a feleseget mindig az jut eszembe, h a csaj ugy nez ki mintha valami vasalo fejbevagta volna:-)
9/17 Fish1 válasza:
Semmi extrát. Ha sikereik vannak, örülök neki, ha kudarc éri őket, akkor remélem, hogy levonják a következtetéseket, tanulnak belőle, és legközelebb máshogy reagálnak az adott helyzetre. A kudarcokból sokat lehet tanulni és fejlődni általuk.
10/17 MolotovPunk válasza:
Semmit,mert nem érdekel.Ismeretségi körből bőven elég hallani ezt azt.Fosbukot meg évek óta nem használok.Nem vagyok kíváncsi a volt exbarátnőim magánéletére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!