Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra belém szeressen?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, 3 hónapig voltunk együtt. Azóta már eltelt fél év de én még mindig nagyon szeretem. Hogy érjem el hogy találkozzunk, hogy adjon egy esélyt nekem, kettőnknek, a kapcsolatunkank? Nagyon szeretem őt. Ő a másik felem.2016. ápr. 3. 19:20
1/4 anonim válasza:
Ha ő nem szerelmes beléd és feléd sem néz, akkor semmit nem tudsz tenni. Nem lehet senkit kényszeríteni szerelemre
2/4 A kérdező kommentje:
de azért, egy esélyt mindenki megérdemel. Nem? Én tudom, hogy ha adna egy esélyt, belém szeretni, minden rendben lenne. Én nélküle nem tudok élni. Mit tegyek?? Vissza akarom őt kapni
2016. ápr. 3. 19:42
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem ebből a szempontból egy nőnek nehezebb. Tudni kellene, hogy miért szakítottatok és azt is kellene mérlegelni, hogy az a probléma benned le van-e már rendezve úgy, hogy az, ha újra összejönnétek nem kerül felszínre, hiszen akkor újra szakítás lenne és nem lenne értelme sem.
4/4 anonim válasza:
Nem keres,mert nem szeret. Akkor mit akarsz tőle? Adjon egy esélyt de mire? Legyen veled szánalomból? Az jó neked? Szedd már össze magad. Lépj túl rajta és nyiss mások felé is. Egy pasi után sem kell futni. Ne alázd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!