Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy miattam nem akarja vele rendezni a dolgokat?
Egy régi ismerősömmel nagyon "össze melegedtünk" az utóbbi évben, ez alatt semmi olyanra ne gondoljatok, csak barátok vagyunk, rengeteget beszélgetünk és mondhatni egy hullámhosszon vagyunk. A legapróbb hangulatváltozásomat is észre veszi,hihetetlenül figyelmes és tisztelettudó. Teljesen úgy érzem hogy a vonzalom amit én érzek iránta, az nem csak plátói hanem kölcsönös,-ámbár nem a szavak embere, egy-egy mondatába bele lehet látni, vagy épp cselekedetébe. Azt hiszem szeretem, viszont ezt sosem mondtam meg neki, ő sem az a lovag fajta,hanem inkább a visszafogottabb férfi kategóriába tartozik, de úgy gondolom elég jelet ad, feltéve ha nem tévedek.
Előző kapcsolatából a nő/lány azzal az indokkal keresi meg folyton hogy lenne néhány megbeszélni valójuk, dűlőre viszont sose jutnak, kiakarna vele békülni, B. viszont hátrál, s folyamatosan utasít. Valamilyen szinten békével válltak el, mivel előtte rengeteget veszekedtek, azt mondta részéről ez kihűlt. Ez a "zaklatás" heti szintre durvult, talán hiányzik belőle a határozottság, nyilván ne egy pa.raszt módjára viselkedjen, de nem ma mentek szét hogy ne lehessen lerázni. Én nem féltékeny vagyok, egyszerűen nem tudom miért zavar,amit persze neki nem említek meg. Sőt,bíztatom ha kiakar vele békülni, tegye, de akkor kössenek tűzszünetet, és egy kompromisszumot mert ez így nem megy. Igazság szerint akkor akadt ki a nőre amikor féltékenységi jelenetet csapott nekem, holott én ezer éve ismerem és még "így" képben sem voltam mikor szakítottak.
Néha úgy érzem hogy azért nem akarja vele rendezni a dolgokat mert mellettem úgymond "nyugalom" van, jobban összeillünk, mint temperamentumban mint másban,másfelől mintha visszont táplálna irántam érzéseket.
Legalábbis azt mondta szeretne velem személyesen beszélni, a kettőnk közti viszonyról és hogy reméli hogy bármi lesz nem szakítom meg vele a kommunikációt, sok mindent szeretne velem közölni. Aztán abban reménykedem hogy talán most majd összejöhetek vele, mert vannak jelek, de elbizonytalanodom néha,még pár napot várhatok addig ameddig láthatom.
Szerintetek szerelmet akar vallani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!