Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a szerelmed ha kiderűlne hogy HIV fertözőtt?
El. Még ha kiderül, hogy rákos, akkor nem, mert azt még van esélye túlélni. De minek szivassam magam, ha tudom, hogy úgyis meg fog halni nemsokára (biztosan)? Tudom magamról, hogy ezen kattogna az agyam folyamatosan. Meg az is benne van, hogy még esetleg én is elkapjam. Meg gyerek se lehetne, én meg szeretnék...
Az más kérdés, ha mondjuk orvos/ápoló mondjuk és egy skizofrén hiv fertőzött vért hány aztán megharapja... És mondjuk ilyenkorra már a férjem és van gyerek is. Akkor nem hagynám el, persze. De ha egy kapcsolat, szerelem csak, akkor igen. Pláne hogy a skizo hiv ferőzött ritkán harapja meg a párom, aki ellátja, főleg hogy nem is orvos a párom. A fertőzött tű/vér valami sokkal elítélendőbb szituból kerülne elő esélyesen, ami már önmagában is valóok lehet, még akár tényleges válás házasságól is...
24L
engem Mo on a 80 as evekben Hepatitis Cvel fertoztek meg a korhazban amikor a mehenkivuli terhesseg utan veratomlesztest kaptam. 1994 ben derult ki egy masik operacio elotti vizsgalatnal hogy fertozott vagyok.
a ferjemnek egy percig nem jutott volna eszebe hogy elhagyjon. Ha ugy kapta volna el a parom hogy tuvel vagy megcsalassal akkor igen elhagynam. egyebkent nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!