Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lemondanál a nőről, akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanál a nőről, akibe szerelmes vagy, mert rossz az időzítés és eltérő társadalmi helyzetben vagytok?

Figyelt kérdés
Ha látszólag minden körülmény ellenetek szól, (anyagiak, életmód, családi helyzet, munka, életkor, tapasztalat),még sem tudod elengedni magadban, csak rá tudsz gondolni, mit tennél?
2016. márc. 30. 12:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg szeretem, nem kötődtem még így senkihez, ő viszonozza, de az ő anyagi helyzete nem engedi meg, hogy közös életünk legyen, nekem bejött az élet, neki nem. Meg hát nagyon tapasztalatlan, bár várnék rá, ez a kisebb baj, agyilag beérett már.
2016. márc. 30. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Ebben a szituációban vagyok én is. Sőt, el is gondolkodtam, nem én vagyok-e a kérdés tárgya - még az életkorok is stimmelnek. Enyém a fiatal, problémás lány-szerep.

A helyzetem sok gondot fog okozni, ha felvállal engem, esélyes, hogy nem tudjuk majd mindet megoldani, és szétbomlasztja az addig dédelgetett kötődést. Nagyon rosszkor indult ez a kapcsolat - éppen kezdem a romokból újra felépíteni az életem, alig van időm, versenyt kell futnom magammal is, és minden erőfeszítésemnek majd valamikor egyszer lesz pozitív visszacsatolása - amennyiben kegyes marad a sors. Anyagilag nemsokára kritikusan ínséges időszak fog beköszönteni, ráadásul szinte senki nem támogatja, hogy egymásra találjunk, mert előbb minden téren talpra illene állnom.

Kétségem sincs afelől, hogy mit kellene tenni. Ha józanul gondolkodnék, már az első találkozásra nemet mondtam volna. Kódolva van a kudarc, s minél később jön el, annál nagyobb veszteségnek érezzük.

Hacsak nem tudod segíteni, vállalva, hogy azért még mindig benne van a pakliban a pofára esés, szerintem jobb, ha adsz még esélyt más nőknek is.

Az én fejemben legalábbis mindig ez motoszkál - hogy rabolom az idejét, miközben régóta családra vágyik. Hiába vágyom erre én is, ha egyszer így alakult az életem.

2016. márc. 30. 18:31
 13/14 A kérdező kommentje:
#12: dettó, jól állok anyagilag, de annyira nem, hogy most működjön, nem is hagyná ezt a támogatást. Ő dolgozik, csak nem a szakmájában, szerényen él, még tanulni akar, csak nem tudja mit,nem fogadna el semmit. Próbálok más nőknek esélyt adni a körömből, a világhelyzetemből, csak kell a szerelem,ő az aki kell, így még dolgozni se tudok normálisan, bár ez nem az ő hibája. Most válok, titokban találkozunk.Nem tudom elengedni, de nem tudom anyagilag egyelőre támogatni, nem is ez a cél neki se.Úgyhogy Fassza:/Bocsánat.
2016. márc. 31. 00:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor üdv nektek, sorstársak. Nálunk én vagyok válófélben, és egy hónapja még eszembe sem jutott volna, hogy idén bárkit közel engedjek magamhoz, a helyzetem miatt. Nehéz elképzelni, hogy bárkinek is jó lesz. Én sem fogadnék el támogatást, úgyhogy lesz néhány nehézség. A jövőbeni találkozókra például kénytelen leszek stoppal járni.

Ha még így is ad annyi örömet, hogy megérje, és látjátok a megváltás fényét az alagút végén, akkor próbálkozhatsz, várhatsz rá, de neked is ketyeg az óra. Neked kell mérlegelni, mennyi eséllyel alakulhat szerencsésen, ha kitartóak és türelmesek vagytok, vagy elemésztődik majd ez a szenvedély a hosszú, kanyargós úton.

a 26/N

2016. márc. 31. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!