Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom kiverni a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom kiverni a lányt a fejemből, akibe szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egyfolytában rá gondolok, ezért más dolgokkal nem tudok 100%-os figyelemmel foglalkozni. A megoldás tehát az, hogy valahogy túl kellene lépni ezen, kérdés, hogyan?

2016. márc. 29. 18:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#8: Időközben én is rájöttem, hogy nem volt a legokosabb döntés így megfogalmazni a kérdést. :)

Egyébként idő, pénz, munka és egyéb tényezők nem teszik lehetővé azt, hogy összejöjjön a dolog. Egyszerűen más világban élünk - képletesen szólva.

Ha valakinek van még ötlete, hogy mit lehetne tenni azon kívül, amit eddig írtak, akkor ne tartsa magában. Előre is köszi a válaszokat. :)

2016. márc. 29. 21:35
 12/19 anonim válasza:

Értem..

De sajnos erre nincs bevált recept szerintem..

Nem tudom, mennyit találkoztok, kommunikáltok személyesen/közösségi oldalakon (esetleg telefonon), de megpróbálnám a helyedben ezt vagy minimális szintre, vagy nullára csökkenteni. Ha esetleg munkatársak vagytok, akkor tényleg passz.

Kívánom, hogy sikerüljön, ha így szeretnéd! (és remélem, nem az a srác vagy, akihez én még azért fűzök némi reményt :) )

2016. márc. 29. 23:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, szerelmes vagy egy lányba, aki más társadalmi helyzetben van, viszonozná is, csak rossz az időzítés számodra, ezért inkább, ahelyett, hogy erre keresnétek közösen megoldást, ki írod ide, hogy az a megoldás, hogy el kell felejtened. Pffff, szerencsétlen csaj.:/ Nem fogod tudni elfelejteni, ha csak ennyi a gond. Számtalan működő házasság köttetett két eltérő társadalmi helyzetből jövő ember között.
2016. márc. 30. 08:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk mi lenne, ha felhívnád, elmondanád neki, hogy csak annyi a baj, hogy más világban éltek, hátha neki van ötlete. Ezzel nem értek egyet, hogy nincs esélyetek emiatt. Legalább néha biztos tudnátok találkozni, ha nem is tudtok össze bútorozni, azért még nem kell lemondanod róla. Az ilyen kapcsolatok lassabban de biztosabban alakulnak ki, az anyagiak miatt, de működhet, legalább van idő megismernetek egymást.Szerintem hívd fel!
2016. márc. 30. 09:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk hozzátenném, hogy a megbeszélős rész egy ideig még biztos nem jöhet szóba, ezért aztán a felejtős megoldás nem tűnik rossznak. A minimális kommunikáció nem tűnik rossznak, de teljes mértékben megszakítani se kellene a kapcsolatot. :)
2016. márc. 30. 21:21
 16/19 A kérdező kommentje:
[...] ezért aztán a felejtős megoldás tűnik csak jónak. * :)
2016. márc. 30. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Buta vagy ha szeretsz valakit kuzdesz erte ehelyett feladod ezzel csak azt bizonyitod be h nem szereted es nincs kitartasod varni ra.
2016. márc. 30. 22:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Tesóm járt így, ő 34 éves, ő is felejteni akarta a lányt, irdatlan sok idő telt el, egyre kevésbé tudott koncentrálni a munkájára. Végül felhívta a lányt, találkoznak de ritkán néha beszélnek telefonon, nincsenek úgymond együtt de kialakult a kötődés, ők se értékelték ki mi a gond köztük, de tesóm tud dolgozni, miután hallja a hangját megnyugszik, nem veszíti el teljesen.
2016. márc. 31. 01:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Mitől olyan kivételes? Miért gondolod, hogy más nem adná azt, amit ő nyújt neked?

Azt is jó lenne tudni, konkrétan mi okán nincs együtt jövőtök, mert amit általánosságban írtál, önmagában még nem magyarázza.

Nagyon nincs más, vagy belátod, hogy várnak még különleges nők, és ez csak ízelítő volt, vagy pedig elkezded igazi szerető férfi módjára felszámolni a gátakat. Ha ő a kompromisszummentes, tökéletes lelkitárs, akkor én mindent elkövetnék, nem adnám fel. Ha csak a vesszőparipámmá vált, akkor ezzel a felismeréssel együtt távozna a csőlátásom is.

2016. ápr. 3. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!