Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy csak fellángolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy csak fellángolás? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Másfél éve volt egy férfi aki hatással volt rám nagyon, de akkoriban elég nehéz időszakát élte. Megértem végülis nehéz volt a szakmájában munkát találnia, de el is hagyta magát és menekült a felelősség elől..én meg elég zárkózott voltam..

Fél éve összefutottunk még egyszer..Tudom az eszemmel, hogy milyen, de azt érzem, hogy ahogy telik az idő nemhogy halványulna ez az érzés hanem egyre erőteljesebb lesz..

Most a napokban szúrt a tüdőm és nyomott a fejem és előtörtek ezek a képkockák amiket vele töltöttem akaratlanul..pedig igyekszem ezzel nem foglalkozni.az sem jó, ha az ember tiltakozni próbál valami ellen, mert akkor csak energiát ad neki..

Nem tudom mit csináljak, nem is tudom mi van most vele és azt hiszem félelem van bennem ezzel kapcsolatosan..az már eleve nem jó..

2016. márc. 26. 00:47
 1/1 anonim válasza:
Ha félelem van benned és ilyen szinten ráfeszülsz akkor hagyd az egészet.
2016. márc. 28. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!