Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy amit érzek, az szerelem, vagy fellángolás?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon érdekes srác az ismerőseim közt, mostanában sokat beszélünk. Véletlenül adódott ez így, szomorú voltam, és csak őt találtam éppen fenn facebookon, ezért elkezdtünk beszélgetni. Régebben azt hittem nem kedvel engem, mert sokszor szólt be, de most már máshogy látom. Mikor facebookon beszélgetünk, teljesen más, mint élőben. Elég rejtélyes, keveset árul el magáról, de amit elmond, az mind nagyon vonzó. Az emberek teljesen máshogy ítélik meg, mint amilyen... A maga módján kifejezte, hogy kedvel, de azt nem tudom meghatározni, hogy milyen módon. A lényeg, hogy jófejnek tart. Most úgy néz ki, lehet, hogy csúszni fog az egyetemen (csoporttársak vagyunk), és teljesen rossz kedvem van, nagyon izgulok érte a vizsgája miatt. Sokat gondolok rá, elalvás előtt is rajta jár az agyam, izgulok, mikor találkozunk. Sokszor "véletlen" mellém ül. Egy másik csoporttársam megjegyezte, hogy szikrázik körülöttünk a levegő... Most nem tudom ez mit jelent, ennyire feltűnő lenne mennyire vonz? Vagy akkor a srác felől is lehet valami? Mindenesetre megőrülök ettől, és nem tudom, hogy ez most szerelem, vagy csak vágy?2015. dec. 7. 22:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyik sem, én inkább a szerelem "előszobájának" nevezném :D
2/5 A kérdező kommentje:
Jézusom! Akkor ennél még lehet rosszabb? :D
2015. dec. 7. 22:59
3/5 anonim válasza:
Vagy akár sokkal jobb :D Mindkettő benne van a pakliban. Ennél még sokkal jobban bele lehet bonyolódni.
4/5 anonim válasza:
Egy hatalmas nagy Vágy!Remélem beteljesül ;)
5/5 anonim válasza:
Ha hiányzik és ha megöleled akkor érezni fogod hogy csak fellángolás vagy szerelem. Ezt neked kell tudod eldöntened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!