Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből tudod biztosra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudod biztosra, hogy szerelmes vagy valakibe? Egyáltalán mi az a szerelem?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
A szerelem ott kezdődik, hogy viszonozzák. Amit előtte érzel, az felfokozott vágyakozás.
2016. márc. 20. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Sztem ez mindenkinél más, de én talán úgy fogalmaznám meg hogy olyan érzés h bármikor megbízol benne és még az életed is rábíznád, és még a gondolatát sem tudnád elviselni hogy bármi történjen vele

Én talán így tudnám leírni

2016. márc. 20. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Ő mindent elmondott a kérdésről itt:

https://www.youtube.com/watch?v=6aabdiJkxcw

2016. márc. 21. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem lehet plátói, reménytelen, vak, a lényeg hogy kb minden percben az adott illető jár a fejedben, mindenről ő jut eszedbe , elképzeled milyen lenne vele egy adott szitu, milyen lenne vele viszonyban, álmokat szövögetsz arról, hogy milyen jó lesz/lenne randizni, együtt lenni. Szép, vonzó akarsz lenni, a legjobb formádat akarod hozni, ha nem reménytelen a dolog fel vagy dobva a találkozás gondolatától is, stb.
2016. márc. 21. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A földi szerelem hormonfüggő.

Az égi szerelemre pedig nincsenek szavak :)

2016. márc. 21. 05:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Nap nagy részében rá gondolok, tervezgetem a közös programokat, ha nem tudok róla, aggódom(nagyon, de nem zaklatom), hiányzik; ha velem van nyugodt vagyok, megbízom benne, bármit elmondhatok, bárnit meghallgatok, bármit csinálhatunk ..
2016. márc. 21. 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egyetértek az elsővel, csak a viszonzott szerelmet tudom szerelemnek tekinteni. Nálam ugyanis ott a határ a szerelem és a vonzalom között, hogy ISMEREM a másikat. Amíg nem alkotunk egy párt, addig csak homályos elképzeléseim lehetnek, idealizálom, és az idealizált képhez vonzódom. Fiatalon ezt szerelemnek tartottam, ma már nem, hiszen azóta már volt lehetőségem megtapasztalni, hogy milyen úgy szeretni valakit, hogy tényleg ismerem a tulajdonságait, gondolkodásmódját, értékrendjét, viselkedését, különböző helyzetekben.

Így elmondhatom, hogy valóban a személyét szeretem, nem pedig a fejemben élő képhez vonzódom.

Plusz nálam a szerelemhez hozzá tartozik az intimitás, szexualitás is (anélkül inkább barátságról lenne szó).

A harmadik tényező pedig az elköteleződés: amikor tudom, hogy elvileg van nála szebb, jobb, stb., mégis a tulajdonságainak az összessége, és az együtt töltött idő, az összecsiszolódás alapján úgy érzem, hogy a világ összes férfija közül újra és újra őt választanám.

Mert a legjobbat hozzuk ki egymásból minden téren.

2016. márc. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!