Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Könnyen találhatok egy dominán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen találhatok egy domináns, anyagias nőt? Vagy ritkák az ilyen hölgyek?

Figyelt kérdés

24 éves, jó megjelenésű, határozott, munkájában sikeres férfi vagyok. Nemrég tudatosult bennem, hogy az életem egy domináns nő mellett lenne teljes. Nem feltétlenül a durva alázás, véres játékszerek érdekelnek, hanem ha ha egy nő "használ" a saját élvezetei érdekében. Akinek minden mozdulatából, megszólalásából, egyszóval a természetéből sugárzik a dominancia.

Gyengéim a magassarkúk, harisnyák, fehérneműk, műkörmök, az igényes, nőies, nagybetűs NŐ-ket kedvelem. Imádom a lábakat kényeztetni valamint rajongok a dohányzó hölgyekért is. Szeretem, ha a szexben a másik fél irányít, és elvárja, hogy teljesítsem minden kívánságát. Természetesen egy kapcsolatban az anyagi szükségleteket is a férfinak kell megteremteni az imádott párja számára. Szeretem ha egy nőnek magasak az elvárásai minden téren.

Sok ilyen korombeli hölgy van, vagy nemigazán jellemző az a mai lányokra? Van akiben titkon megvan ez a hajlam, csak esetleg nem meri felvállalni?

A válaszokat előre is köszönöm, életkor írjatok, ha kérhetem! :)

2016. márc. 20. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A mai 20-30 közötti "lányoknak" csak a pofája nagy, mögötte nincs tartalom. Látod írta is vmelyik, írasd rá a vagyonod felét, azt akkor az lesz amit akarsz. Ennek ennyi kell. Írass rá 20milla hitelt, azt akkor domináns lesz ;) Viccet félre téve, értem amit mondasz. Aki a való életben domináns, irányít, jól megy a sorsa, embereket vezet, stb.. az a szexuális életben szubmisszív általában. Ezt több hivatásos domina is nyilatkozta, hogy szexben az ellenkezője kell, s akik őket látogatták, azok 90%-ban domináns, vezető beosztású férfiak. Nah de a lényeg, hogy 2 út között tudsz igazán választani:

- keresel egy csendes szubmisszív lányt, azt kihozod belőle a dominát a 4 fal között,

- vagy elmész hivatásoshoz.

Az első eset azért necces, mert mint mondtam, a mai lányoknak csak a pofája nagy, mögötte nem lesz olyan cselekedet, ami rá jellemző, mert java részük mástól várja a megoldást, a férfitól várja h oldja meg a dolgokat, a férfitól várja h találja ki neki mi a jó. Te nem ilyen vagy ahogy látom...

32f

2020. máj. 25. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Az nem nagybetűs NŐ akit te kedvelsz, hanem nagybetűs SZÉPSÉGIPAR :))) Jól beszopattak 32f :)))
2020. máj. 25. 02:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugi 99%-uk ilyen vagy ha nem ilyen, majd ilyen lesz!
2020. máj. 25. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Feladtam egy hirdetést, hogy feleségét keresek.

Másnap 150 pasi válaszolt, hogy az övé megfelelne?

Anyagiast biztosan találsz, a domináns meg nem kérdezi, hogy akarod, hogy domináljon.

Tudja ő azt, ne aggódj!

2020. jún. 22. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Kevés az ilyen nő, de azért vannak!

Én nagyon sokáig kerestem mire megtaláltam a feleségemet, aki domináns és nemcsak elviseli, de kedveli is a furcsa fétiseimet.. és aki kellően kreatív de egyúttal komolyan veszi a D/s kapcsolatot, persze nem 24/7, de az azért fantasztikus érzés amikor egy-egy apró megjegyzés, vagy a tekintetéből süt h ő a domináns fél. Ilyenkor nagyon szerencsésnek érzem magam :)

Ne add fel, előbb utóbb megtalálod, és akkor viszont a legboldogabb embernek fogod érezni magadat.

2020. dec. 19. 21:53
 16/16 Noren1989 ***** válasza:
No, megtalàltad, Bàtya?
2020. dec. 20. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!