Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy szerethettek bele egy olyan nőbe, akinek már ránézésre is flegma feje van, állandóan ráncolja a homlokát, és a hangja sem kedves?
Más gond van vele? Tényleg flegma a viselkedése? Bunkózik?
Sajnos nekem is ráncos a homlokom és a szemöldököm között. Sajnos akkor is szigorú a tekintetem, amikor nem is akarom, vagy észre sem veszem. Az én hangom is nagyon rossz. Nem szeretem, nem vékony, nem szép és nem cseng úgy, mint a tiszta forrás. Mély és recsegős és borzasztó zavaró tud lenni.
Ettől függetlenül még nem utálok senkit, nem vagyok bunkó, és nem nézek le senkit. Mindenkihez igyekszek kedvesen szólni és mosolyogni.
De sajnos így születtem, ilyenné váltam, ezzel nem tudok mit csinálni. Ne utáld azért, mert neked nem tetszik, a családtagod nyilván látja azt az oldalát, amit te nem, vagy nem akarsz látni.
Ha tényleg bunkón is viselkedik, akkor bocsi.
Talán a családtagod az érzelmeit nem az első (sokszor téves) benyomásokra alapozza.
Nem írtál semmit a lány viselkedéséről, a külseje alapján láthatóan leírtad őt. Tulajdonképpen ez a te dolgod, de fogadd el, hogy más nem ugyanígy áll az emberekhez, esetleg más az ízlésük.
Ha pedig nem bánt a lány, akkor hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!