Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Jégherceg vagyok, vajon rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Jégherceg vagyok, vajon rám találhat valaha a szerelem?

Figyelt kérdés
A történetem nem túl érdekes, sőt kifejezetten érdektelen karakternek tartom magam. Hűvös, flegmatikus temperamentumom van, szinte minden lepereg rólam, hidegen hagy. Nem tudok lelkesedni semmiért, semmivel nem lehet meglepni. Kényelmes, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott életet élek, sosem kellett küzdenem semmiért. Nemesi család sarja vagyok, bár ez manapság már mit sem számít, max a sok értéktárgynak van haszna, ami körülvesz, aminek köszönhetően ideig-óráig módos középosztálybeliként tengethetem gondtalan napjaimat, mint valami XXI. századi dzsentri. Az életemet egyfajta üres sivárság jellemzi, az élvezetek töménytelen hajszolásában már nem lelem örömöm. Talán az egyetlen hasznos dolog amit csinálok az egyetem, bár oda is csak azért járok, mert a családom megköveteli, hogy tisztességes végzettségem legyen, keressek jól, és ne herdáljam el a családi örökséget, hanem őrizzem meg legalább egy részét az utókor számára, mint ahogy az őseim is tették. Na most ezek után nyilván nem csodálkoztok, hogy egy ilyen magamfajta jellegtelen szürke figurának fogalma sincs a szerelemről. Egyik ismerősöm el is nevezett Jéghercegnek, szerinte majd egyszer találok egy lányt, aki felolvasztja a jégpáncélomat, micsoda naiv gondolat, nyilván ha egy mesében élnék, akkor így is lenne, na de a valóság egész más, jelen állás szerint úgy érzem, hogy még nagyon sokáig leszek birtokosa a jéghercegi címnek.

#Jégherceg
2016. márc. 17. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt már kiírtad egyszer.
2016. márc. 17. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
A válasz: nem, de egyszer nagyon boldoggá fogsz majd tenni egy kamaszfiút (és az anyját), ha a halálod pillanatában nálad lesz a hunterek isteni íja!
2016. márc. 17. 22:00
 3/14 anonim ***** válasza:

Tudod, szerintem irnod kellene, ez tenyleg ugy hangzott mint egy mese.

Egyetertek az ismerosoddel, szerintem is leszel meg szerelmes - na a jegpancelos dologban mar nem vagyok olyan biztos.

Abbol kovetkeztetek, hogy nagyon ugy nez ki unatkozol. Persze fontos, hogy ne keverd ossze a dolgokat. Van kulonbseg a szerelem es a szerelmes a szerelembe kozott. De ezt majd idovel biztos megerted :)

Es bar azt irtam leszel meg szerelmes, nem hiszem hogy meg kell varnod hogy az legyel.

Esetleg eloszor nem artana ha talalnal egy hobbit, ha olyan akkor azzal is kothetsz uj ismerettsegeket, baratokra tehetsz szert. Uj embereket megismerni elviekben jo dolog (ugy hallottam).

Es nem kell feltetlen olyan lanyt keresni akire ha ranezel a gyomrodban megindulnak a pillangok : persze az sem rossz, de ha a tarsad a baratod is, kizart, hogy ne szeresd meg, es akkor mar lesz eletcelod.

Mindenesetre sok sikert kivanok Neked! Es elnezest az ekezetekert illetve esetleges hibakert.

2016. márc. 17. 22:03
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem, én is nemesi családból származom, de egy szál családi örökség sincs, a komcsik kb. mindent elvettek tőlünk. Ti tudtok valamit.
2016. márc. 17. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Gyanítom nem vagy tisztában vele, hogy ellentmondás van a kis szövegedben, ami mellesleg nem fog másokat meghatni. "módos középosztálybeliként tengethetem gondtalan napjaimat, mint valami XXI. századi dzsentri." A dzsentrik csak úgy tettek, mintha úgy élnének, mint a "módos középosztálybeliek", pedig pont, hogy nem volt pénzük ;) Just sayin'
2016. márc. 17. 22:19
 6/14 anonim ***** válasza:
takarozz be nehogy megfázz oszt joccakát!
2016. márc. 17. 22:21
 7/14 A kérdező kommentje:
A dzsentrik nem csak úgy tettek, hanem módos középosztálybeliként is éltek, ideig-óráig ez ment is minden erőfeszítés nélkül, de szép lassan elszegényedtek, és kénytelenek voltak polgárosodni, hogy fenntarthassák az életszínvonalukat, rám is ez a sors vár, ezért is tanulok.
2016. márc. 17. 22:34
 8/14 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm! Igazad lehet, valóban nem ritkán rám tör az unalom, egy hobbi jó volna, bár igazság szerint már annyi mindent kipróbáltam, sok országot bejártam, de semmi sem hozott lázba.
2016. márc. 17. 22:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem magyar nemesi családból származom.
2016. márc. 17. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
Jégherceg, mi? Haha. Teszed itt az elérhetetlent pedig látszik hogy a kangörcs tesz téged lassan hűvösre úgy kéne már valami csaj.
2016. márc. 17. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!