Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Jégherceg vagyok, vajon rám találhat valaha a szerelem?
Tudod, szerintem irnod kellene, ez tenyleg ugy hangzott mint egy mese.
Egyetertek az ismerosoddel, szerintem is leszel meg szerelmes - na a jegpancelos dologban mar nem vagyok olyan biztos.
Abbol kovetkeztetek, hogy nagyon ugy nez ki unatkozol. Persze fontos, hogy ne keverd ossze a dolgokat. Van kulonbseg a szerelem es a szerelmes a szerelembe kozott. De ezt majd idovel biztos megerted :)
Es bar azt irtam leszel meg szerelmes, nem hiszem hogy meg kell varnod hogy az legyel.
Esetleg eloszor nem artana ha talalnal egy hobbit, ha olyan akkor azzal is kothetsz uj ismerettsegeket, baratokra tehetsz szert. Uj embereket megismerni elviekben jo dolog (ugy hallottam).
Es nem kell feltetlen olyan lanyt keresni akire ha ranezel a gyomrodban megindulnak a pillangok : persze az sem rossz, de ha a tarsad a baratod is, kizart, hogy ne szeresd meg, es akkor mar lesz eletcelod.
Mindenesetre sok sikert kivanok Neked! Es elnezest az ekezetekert illetve esetleges hibakert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!