Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A jó szexuális életnek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó szexuális életnek tényleg a kommunikáció az alapja?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, sohasem volt jó a szexuális életem, a pasik szarul vagy sehogysem nyaltak, én undorodtam és megalázónak tartottam a szopást, maga az aktus sem volt jó mert hamar abbamaradt mindig. Elkönyveltem magamat örök vesztesnek vagy leszbikusnak amig nem találkoztam mostani párommal. Ő a lelki társam, mindenről nyiltan tudunk beszélni, talán azért mert ő nem komolytalan, nem félek neki elmondani mit szeretek. Mielőtt lefeküdtem volna vele, mindent átbeszéltünk. Azt is hogy én mit szeretek s mit nem, ő mit szeret s mit nem stb. És már egyáltalán nem undorodtam meg tartottam megalázónak a dolgot. Minden porcikáját imádom barátomnak és tudom hogy tisztel és szeret engem, talán ezért. Mindenesetre a kérdésem a szexre vonatkozik. Sokat számít hogy megbeszélitek e mit szerettek s mit nem? Nekem sokat segitett.

2016. márc. 17. 04:09
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Durva, hogy nő létedre nem szoptál.
2016. márc. 17. 04:16
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Teli szájjal magyar ember nem beszél.
2016. márc. 17. 06:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg az az alapja
2016. márc. 17. 06:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is így van, plusz a bizalom még az, ami szerintem nagyon fontos.
2016. márc. 17. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban MINDENNEK a kommunikáció az alapja, ennek is. Ismerni kell egymás igényeit, kell a visszajelzés, megerősítés. Így alakul ki a bizalom és a magabiztosság, és így tud igazán felszabadulni az ember.
2016. márc. 17. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, ha alapból nincsenek egymásra tervezve, nem éreznek rá mit szeretne a másik, akkor tovább kell állni, kár erőltetni.
2016. márc. 18. 00:57
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem, kedves kérdező. A jó szexuális életnek az érzelmi háttér, a szerelem az alapja. Csodálom, hogy ezt egy 20 éves lánynak mondani kell. Kommunikálhatsz te órákig a Büdösszájú Jóskával, attól még nem fogsz tudni vele jóízűen szeretkezni.
2016. márc. 18. 09:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Én meg azt csodálom hogy egy ilyen okos(kodó) ember nem jön rá magától hogy nem egy büdösszájúval vagyok együtt.
2016. márc. 18. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor ezek kik voltak?

"sohasem volt jó a szexuális életem, a pasik szarul vagy sehogysem nyaltak, én undorodtam és megalázónak tartottam a szopást, maga az aktus sem volt jó mert hamar abbamaradt mindig."

2016. márc. 18. 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezek sem voltak büdösek :D Sohasem mondtam nekik hogy mit szeretnék, nem volt meg a bizalom és a kommunikáció, persze hogy szar volt... Úgy gondolom ezért.
2016. márc. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!