Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te képes lennél mindent feladni a szerelmedért? (Eddig életed, munka, lakhely, vallás, nézet)
A munka nem állandó, bár azt még hajlandó lennék feladni azzal, hogy az új helyen ketesek mást (az anyagi függetlenség nekem fontos).
Lakhely, nem gond.
Vallás, nem vagyok hívő ezen nem tudok változtatni. Nézet? Ezt hogy érted? A nézete mindenkinek egyedi, meggyőződés kérdése, nem olyasmi amin akarattal tudna változtatni valakim
Talán, talán akkor, ha a szerelmem is feladná értem az addigi életét, munkáját, lakhelyét, vallását, nézetét.
Ha csak tőlem várná ezek feladását, akkor nem.
Nem, de nem is szeretnék bele olyanba, akivel nem illünk össze életmódban, értékrendben, világnézetileg.
A munka, lakhely bizonyos keretek között rugalmasan kezelhető, de csak bizonyos keretek között! Ezért olyannal sem jönnék össze, akitől túl nagy távolság választ el.
A nezeteimet nem, de en alapbol ossze se jottem volna olyannal akivel nem egyezik az ertekrendem.
A tobbit igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!