Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ex-barátnőben újra fel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex-barátnőben újra fel lehet ébreszteni a szerelmet?

Figyelt kérdés
1,5 éves kapcsolatról beszélünk ,a szakítás oka hogy a b.nőm nem érzett elég fel lángolást a kapcsolatban magyarul kihűlt.Megbeszéltük hogy a kapcsolatot le szeretné zárni és többet érez nem mint egy barátnál így esélyt ad hogy egy teljesen új kapcsolat nyíljon kettőnk közt és újra együtt legyünk ,igen hallottam hogy felmelegítve csak a káposzta jó de ez valahogy hidegen hagy mert úgy érzem saját jövőm kovácsa vagyok és már egy pozitív ki induló pont az én részemről hogy ő is újra akar jönni velem csak fel kell ébreszteni a lángot ,nem tudom ennek a módját ,de szerintem nem lehetetlen dolog.

2016. márc. 11. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe én nem mennék bele:

kihűl - aztán újrakezdeni - majd újra kihűl...

Inkább hagynám ezt az egészet.

2016. márc. 11. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Van, amikor jól működik az újra felmelegített kapcsolat, de a ti esetetek nem ez a kategória. Lépj tovább.
2016. márc. 11. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 1.5 év rövidke idő elég volt ahhoz, hogy kiégjen, akkor mégis mire gondoltatok, hogy most tovább tart? 30 év házasság kiéghet, mert mi újat tudsz mutatni, de egy 1.5 éves kapcsolatnak nem szabadna kiégnie. Szerintem hagyjátok.
2016. márc. 11. 16:57
 4/7 MolotovPunk ***** válasza:

Kihűlt kapcsolatot újra felmelegíteni igen nehéz,de ha sikerül is,amire kevés esély van,előbb utóbb ismét sírás,szakítás lenne a vége.

Felmelegítve pedig tudod mi jó.Maximum a töltött káposzta.

2016. márc. 11. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
azt nem tettem hozzá hogy sok olyan hülyeségem volt ami negatív képet alkotott rólam neki.Gondolok olyanra hogy sokszor utána kajtattam nem bíztam meg fél év után benne hol ott így utólag vissza gondolva semmi okom nem lehetett rá ,az egyik a másik tönkretettem egy igen fontos és egy régi barátságát akkor vesztette el bennem a bizalmát ,ha találkozunk is akkor filmnézés,játszunk a gépen vagy esetleg vizipipázunk ..tudom ezek olyan semmit mondó programok és csak azért soroltam fel egy párat mert tanácsot kérnék hogy mivel lehetne kellemesen elützni az időt ...jól érezzük magunkat mikor együtt vagyunk találkozunk de mégis soka gondolkozunk hogy mi jót kellene csinálnunk,sajnos sokszor az idő szorít minket nincs nagyon esélyünk mondjuk elmenni kirándulni ..
2016. márc. 11. 18:17
 6/7 A kérdező kommentje:
ezt a barátságot amit elrontottam azt úgy kell elképzelni hogy mondott valamit a barátnőjéről amit ha szemtől szembe mondta volna az nem igen tetszett volna neki,DE nem csak rossz dolgokat mondott róla igaz ,Egy veszekedésünket követve vissza halottam hogy lekicsinylő ahogy beszél rólam a barátaimtól ezt halottam vissza és én erre lépve mondtam el hogy mit is mondott a barátnőjéről
2016. márc. 11. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azért hűlt ki a kapcsolatunk mert hű de rossz pár vagyunk-voltunk hanem kevés a program amit együtt csinálunk ő szerinte ,régebben sokkal többet lehetett velem hülyéskedni ,és plussz amik voltak hülyeségeim..tudom hogy nem vagyok egy hű de rossz ember de még is hogy másokat tudjak szeretni elfogadni úgy érzem elöször magamon kellene változtatni magamba vagy esetleg magamat kellene elfogadni
2016. márc. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!