Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan szoktátok ébreszteni a párotokat, ha együtt alszotok?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy valaki nemrég kiírta ezt a kérdét, csak épp a lányok szemszögéből, én kiváncsi lennék, hogy ti, pasik hogy vagytok ezzel. :)2014. szept. 2. 22:12
1/7 anonim válasza:
Gyengéden megsimogatja az arcom szólítgat,
Mikor kinyitom a szemem azt mondja "Jó reggelt aranyom" és egy puszit ad az arcomra :)
2/7 Láttál már,de mégse :) válasza:
Én inkább halkan bekapcsolom a tévét,vagy netezek mobilról,had aludjon és addig ezt nyugiban tudom csinálni :D
De ha ébresztem,akkor vagy puszi,vagy simogatás,vagy max hangerőn valami zúzós :D
5/7 anonim válasza:
#3:
Az se rossz, de nyalással kombinálhatnád, az úgy èlvezetesebb :)
6/7 anonim válasza:
Finoman szólítgat.Ad nekem kávét.
Ha én kellek fel hamarabb piszkálom a haját,puszilgatom :)
18/F
7/7 anonim válasza:
Ordítok az ablak alatt hogy "kacsa tollat, liba tollat fel vásárlok " néha ha sikerül akkor el játszom a family frost zenéjét vagy kiabalom hogy " új krumplit, hagymát tessék, olcsóbb lett a fokhagyma " de a kedvencem az mikor fel rántom a redőnyt és kiabalok neki hogy meg hozták a szenet hova öntsük le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!