Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat melos dolog? Megéri? Az eddigi kapcsolataid szted megérték a belefektetett munkát? Vagy szinte mindig az lesz a vége, hogy kár volt annyi energiát, időt, munkát belerakni?
Bocsi, hogy ezt írom, de akinek már eleve ilyen a hozzáállása így az elején, mint neked, kedves kérdező, annak ne is legyen kapcsolata!
Egy kapcsolatért mind a két félnek tennie kell, hogy harmonikus és jól működő legyen.
Melós-e? Könyörgöm, az életben mi nem az?
Megéri? Igen, megéri, ha tesztek érte!!!
Eddigi kapcsolataim: Igen, megérték, még ha kettő véget is ért - bár ezek csak rövidek voltak - tanultam belőlük, jelenleg is egy boldog kapcsolatban vagyok.
3-as vagyok
2 rövidebb, és egy jelenlegi, már 3 éves kapcsolatom van.
Nekem megéri. 3. éve együtt már házasodni fogunk. Néha melós, de sose éreztem azt, hogy ne érné meg. Nekem nagyon sokat ér, hogy tisztel szeret és számíthatok rá.
A korábbi kapcsolataimba se éreztem azt, hogy nem éri meg. Tanultam belőlük. Az meg természetes, hogy mindkét fél időt és energiát fektet egy kapcsolatba, másképp nem is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!