Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudunk elsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudunk elsőre végleg szerelembe esni?

Figyelt kérdés
Olyan szép lenne ha elsőre összejönne és nem kéne máshoz kőzeledni. Vagy csak én vagyok ily fura?

2016. márc. 8. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan véglegesnek gondolják az éppen aktuális kapcsolatukat, én is így voltam eddig mind a hárommal. De van, hogy ahogy jobban megismeri az ember a másikat, változik a véleménye róla, esetleg kiderül, hogy nem tudnak együtt élni bizonyos megváltoztathatatlan tulajdonságok miatt, stb... Szóval még ha eleinte jónak is tűnik valami, hosszútávon nem biztos, hogy működőképes lesz.
2016. márc. 8. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért, mert magunkat nem ismerjük eléggé. Az emberek igényei általában idővel változnak. Ritka az olyan fiatal, aki már tapasztalt annyit, hogy biztosan meg tudja mondani, mely igényeit kell feltétlenül kielégítenie ahhoz, hogy hatékonyan tudjon élni.

Amennyiben ez megvan, és talál egy hozzá hasonló társat, gyakorlatilag lehetetlen lesz őket szétrobbantani bármivel is.

2016. márc. 9. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!