Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az amitől szerelembe estek? ;)
Valamely női tulajdonságra gondolok és leginkább belsőre. :) De a külsőt is nyugodtan leírhatjátok.:)
Mi az amitől egy randipartneretek vonzóvá válik, de úgy ellenállhatatlanul? (Ruhában persze. :D)
22N
Ha aranyos, ami jelentheti azt is, hogy kicsit esetlen vagy félénk vagy "másképp" viselkedik.. de ha kedves a lány, az mindenképpen. Ha mondjuk minden iránt érdeklődik akkor is, mert rengeteg közös témánk lenne. Ha okos, akkor meg akarom tudni honnan ez a sok dolog. Szóval szinte mindegy, csak ne legyen olyan üres fejű átlagos felszínes kirakatbábú. Külsőre engem a természetesség fog meg, kicsi smink még tud tetszeni alkalmakra, hétköznap szerintem felesleges de én nem szabályzom csak azt nem szeretem ha valaki ráncosra szolizza magát, 1 méteres műköröm, mű mell, mű száj, műszempilla, műszemöldök és rá 6 kiló vakolat. Ez nálam túlzás.
De a kulcs: ha intelligens.
25F
Én pontosan tudom mitől, de jobb ha nem tudja más :D Én tudatosan odafigyelek erre a gyengeségemre.
Nem akarok szerelmes lenni, mert akkor hülye leszek :D több értelemben is :D
Belsőre a nagyon kedves, gondoskodó, anyáskodó típus a gyengém, a barátnőm is ilyen :P
Gyerekekkel vagy állatokkal foglalkozók előnyt élveztek párkeresésnél.
22F
Nálam picit összetettebb :
- odaadó, önzetlen, döntéseiben a MI szó szerepel , nem pedig az ÉN, hűséges, nyitott, megértő.
- közös célok, elvárások az élettől és egymástól.
- jó és elegendő intim kapcsolat.
Bár ez is tanulható, ha igazán akarja a nő. boldoggá tenni a férfit.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!