Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi haromszog van kialakuloban, vagy ez mar az?
Figyelt kérdés
Van ket 19eves lany aki egyutt van, es kb a masodik hetben megjelentem en is, mar lassan fel eve megy ez igy, hogy harman megyunk mindenfele, neha talalkozunk kulon kulon de legtobbszor mindig harman vagyunk egyutt, moziba megyunk vacsorazni stb, meg a valentin napot is igy harmasban toltottuk. Igy nem volt semmi szeretkezes koztunk, csak sok olelkezes, stb. sokan nem ertik, hogy mi tortenik korulottunk, de igazabol ensem:D Valhogy szoba kene hozzam ezt? vagy csak hagyjam es majd kialakul? Mind a kettojuket nagyon szeretem, es nagyon jol kijovunk igy harman.2016. márc. 8. 00:18
1/6 A kérdező kommentje:
20F voltam
2016. márc. 8. 00:19
2/6 anonim válasza:
nőlj fel baxi, haverkodnak veled
4/6 A kérdező kommentje:
azert ennel kicsit tobbrol van szo:D hetvegenkent meg egyutt is szoktunk aludni. persze ezek meg mind semmit nem jelentenek
2016. márc. 8. 03:15
6/6 A kérdező kommentje:
valahogy ugy:D elvileg jarnak, de gyakorlatilag igy harmat tokre egyenloek vagyunk
2016. márc. 8. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!