Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi haromszog, bonyodalom. Van parom de az exemet keresem benne? Tobbi lent
Szia! Először is le a kalappal, hogy ennyi idősen már most túl vagy ennyi mindenen.
Tulajdonképpen, ha belegondolsz egy kapcsolat sosem marad a rózsaszín felhőkben. Mindenhol lesznek viták, hibák. Szereted a mostani párod? Tök mindegy szerelmes vagy e még. Valószínűleg voltak hibák a gyereked apjával, valószínűleg nagyobbak is, minthogy "kussolj". Teljesen normális dolog, hogy egy idő után elmaradnak a napi ágybavacsik. Te sem bírnád örökké. Ha viszont próblémád van, akkor ülj le vele beszélni.
Neked kell mérlegelned. Egyébként a gyereknek sem tenne jót, ha egyszer apával vagytok, egyszer pedig nem apával.
El kell döntened, hogy szereted e a mostani párod. Ne aszerint dönts, hogy valaki egy ekkora ajándékkal megajándékozott ( itt ugye a gyerekre gondolok). Hanem aszerint, hogy ki a fontosabb. Kivel nagyobb az összhang. Ki az aki hiányzik. Ki az akiért a mindennapokban képes lennél küzdeni.Ki az aki támogat. És a legfontosabb... hogy ki az aki a legjobbat képes belőled kihozni.
22N
Nem szerethetsz olyat, aki egyszer fájdalmat okozott, nem adhatsz neki esélyt, nem részletezted mi vezetett a szakításhoz, de biztos oka volt.
Én átéltem egymást, és igaz nincs gyerekünk, hála a jó égnek, de soha semmilyen körülmények között nem!!!! Szeretem igen, még most is, talán jobban mint valaha bárkit fogok!!
De nem csinálok hülyét magamból, nem fogok szenvedni, nem működött, soha nem is fog! Nálatok is lehet ez valami hasonló, az tart össze, hogy impulzus ér nem tudsz leszakadni tőle, hogy ne lásd ne beszélj vele egyáltalán. Ez így nagyon nehéz, úgy így lennék ha a gyerek összekötne az exemmel.
Sajnos a szituáció borzalmas, csak az segítene igazán ha soha többé nem látnád, de hát... Nah igen a gyerek inná meg a levét, meg 2 hetente törvényileg joga is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!