Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi haromszog, bonyodalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi haromszog, bonyodalom. Van parom de az exemet keresem benne? Tobbi lent

Figyelt kérdés
az elejen kezdem... 23eves vagyok. 2007ben osszejottem egy fiuval elso szerelem rozsaszin felhok stb minden ami kell egy "gyerekszerelemhez". 2010ben szuletett egy kisfiunk akit ugyan nem terveztunk de hosszas csaladi beszelgetesek utan megtartottunk.(eletunk legszebb ajandeka). Apukaval azonban ket es fel eve szakitottunk soksok sertettseg utan. neki azota tavaly volt egy 8honapos kapcsolata de az o szavaival elve vastagon benne volt a kezem tudtom nelkul, hogy vegul szakitottak. nekem ezalatt a tobb mint 2ev alatt senki komoly nemvolt nemis igazan szerettem volna... raadasul mindig voltal ilyen 3-4havonta keringozesek koztunk. hamar ravittuk a masikat a lelkizesre... milett volna ha milenne ha. sokszor beszelgettunk hosszasan a temarol. ...majd tavaly ev vegen osszejottem egy fiuval akitol hirtelen olyan figyelmet es szeretetet kaptam amit addig soha... beleszerettem azthittem tulvagyok a fiam apjam teljesen. azthittem elfeledtete velem vegleg mar csak a gyerek kot ossze, mar csak azt nezzuk, hogy neki jolegyen. hamar kimutatta aztan az "ujfiu" a foga feherjet... elillant az agyba vacsora a szep szavak stb... ma mar csak a "jolvan cica ne nyuzz faradt vagyok, kussolj ne huzd le az agyam stb) mindazok ellenere, hogy en figyelem mikor mivel tudok a kedveben jarni legyen az barmi. ...ma a fiam apukajaval ismet belegabalyodtunk egy hasonlo beszelgetesbe, hogy meg mindig egymast keressuk talan... vagy hogy miert nemtudjuk elengedni egymast... mi lenne a jo... mi hogy lesz idovel... hinnem kene talan abban, hogy nekem o van megirva?! ...hogy ezaz oka hogy a kisfiam megakart szuletni? talan egy lecke lenne becsulni a masik emberben azt ami most hianyzik az eletembol es csak o tolthetne be?! szerintetek mitkene tennem?!annyi minden kavarog bennem... elhittem, hogy most elengedtem, h most vegleg vege. es megint a part szelen allok... fogalmam sincs hol ennek a tortenetnek a vege es melyik lenne a helyes ut. erdekel mas aki teljesen kivulallo, hogy latja ezt

2016. jan. 29. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Először is le a kalappal, hogy ennyi idősen már most túl vagy ennyi mindenen.

Tulajdonképpen, ha belegondolsz egy kapcsolat sosem marad a rózsaszín felhőkben. Mindenhol lesznek viták, hibák. Szereted a mostani párod? Tök mindegy szerelmes vagy e még. Valószínűleg voltak hibák a gyereked apjával, valószínűleg nagyobbak is, minthogy "kussolj". Teljesen normális dolog, hogy egy idő után elmaradnak a napi ágybavacsik. Te sem bírnád örökké. Ha viszont próblémád van, akkor ülj le vele beszélni.

Neked kell mérlegelned. Egyébként a gyereknek sem tenne jót, ha egyszer apával vagytok, egyszer pedig nem apával.

El kell döntened, hogy szereted e a mostani párod. Ne aszerint dönts, hogy valaki egy ekkora ajándékkal megajándékozott ( itt ugye a gyerekre gondolok). Hanem aszerint, hogy ki a fontosabb. Kivel nagyobb az összhang. Ki az aki hiányzik. Ki az akiért a mindennapokban képes lennél küzdeni.Ki az aki támogat. És a legfontosabb... hogy ki az aki a legjobbat képes belőled kihozni.

22N

2016. jan. 29. 00:27
 2/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod. :) semmikepp nem befolyasolja a dontesemet a kisfiam... neki nyilvan a csalad a legjobb viszont nem a folytonos vitakkal. szeretem a mostani parom... talan csak meglapodok a sajat erzeseimen ilyenkor, hogy soksok ev utan meg ehez hasonlot mozgat meg bennem az exem. ...majd az ido :)
2016. jan. 29. 00:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem szerethetsz olyat, aki egyszer fájdalmat okozott, nem adhatsz neki esélyt, nem részletezted mi vezetett a szakításhoz, de biztos oka volt.

Én átéltem egymást, és igaz nincs gyerekünk, hála a jó égnek, de soha semmilyen körülmények között nem!!!! Szeretem igen, még most is, talán jobban mint valaha bárkit fogok!!

De nem csinálok hülyét magamból, nem fogok szenvedni, nem működött, soha nem is fog! Nálatok is lehet ez valami hasonló, az tart össze, hogy impulzus ér nem tudsz leszakadni tőle, hogy ne lásd ne beszélj vele egyáltalán. Ez így nagyon nehéz, úgy így lennék ha a gyerek összekötne az exemmel.

Sajnos a szituáció borzalmas, csak az segítene igazán ha soha többé nem látnád, de hát... Nah igen a gyerek inná meg a levét, meg 2 hetente törvényileg joga is van

2016. jan. 29. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
a te valaszodat is koszonom! :) ..sosem tennek olyat a fiammal, hogy az en lelkivilagom miatt kevesebbet talalkozzon az apjaval. ...csak felkavar majd elmulik
2016. jan. 29. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!