Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról, aki ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, aki ezt írta?

Figyelt kérdés
"Bárcsak a szívedbe írhatnám, hogy valaki szeret, hogy mindig lesz, aki ott lesz veled, valaki, aki a régi vicceiden nevet, aki imaként éjjel suttogja a neved. Hogy mindig lesz, aki gondol rád, aki elér hozzád fél világon át. Aki igazán, mélyen a szívedbe lát, ó bébi, ez a valaki kiált hozzád. Aki betakarna éjjel, ha fázol, ó mert igen, a szíve húrjain játszol. Aki térden csúszna hozzád a sárban, szeretne téged télben és nyárban. Aki a legnagyobb bajban megfogná a kezed, és elmondaná, hogy még mindent lehet, ez még nem az ősz, csak a nyár vége, csak adj egy célt, és harcoljunk érte! Ez a valaki talán csak egy asszony, aki szívesen napozna melletted a parton, de hé, amit mondtam ettől még mind igaz, mert ez egy vallomás, és nem csak egy vigasz. Állok az éjben és látom az arcod, suttogok az éjbe, és vívok egy harcot. Neked írok egy dalt, hogy halld amit csak lehet, hogy ó igen, itt messze valaki szeret. Valaki szeretne most hozzád elérni, ó igen, és az a valaki én vagyok bébi."
2016. márc. 7. 18:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Baszok en ra, csak le ne tapossa a kukoricamat
2016. márc. 7. 18:56
 2/20 anonim ***** válasza:
Azt hinném ő Petőfi Sándor
2016. márc. 7. 18:58
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

A "bébi"-ket leszámítva jól van megírva, de túúúúl nyálas és hazug.

Egy hasonlattal élve, szerintem ez a dal inkább olyan mint a kisegér-macska effektus amikor az egér ígér fűt-fát csakhogy bejusson a lyukba.

2016. márc. 7. 18:58
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Írtak én már nekem különbeket is, aztán mindegyiknek ugyanaz lett a vége...szakítás!
2016. márc. 7. 18:59
 5/20 anonim ***** válasza:
Írtam már én is ilyet, és mindig ugyanaz lett a vége... kiderült hogy nem érte meg mert megcsalt/más kellett inkább neki mégis :D Szóval azt gondolom erről, hogy szerencsétlen csóka, majd megtanulja, hogy fölösleges ilyeneket írogatnia fölösleges embereknek
2016. márc. 7. 19:07
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem is a "bébik" zavartak be, azt leszámítva, kövezzetek meg, de nekem tetszenek az ilyenek, egy pár percre meghat, olyan aranyos és szép gesztus :) Na persze ez nem azt jelenti, hogy ledobom a bugyimat :D
2016. márc. 7. 19:10
 7/20 anonim ***** válasza:

Mi bajotok a bébikkel? Haladni kell a korral.:D

https://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

2016. márc. 7. 19:14
 8/20 anonim ***** válasza:
74%
#2! Ne hasonlítsd a magyar romantika egyik legkiemelkedőbb, és legmeghatározóbb alakját, ehhez a b*zi nyálgéphez, akárki is legyen ez! Ha komolyan gondolod, hogy ez felér egy Petőfi vershez, akkor ajánlom olvass el tőle pár művet, mert fényévekkel el vagy tévedve.. :)
2016. márc. 7. 19:17
 9/20 anonim ***** válasza:

#8: Ejjj, de keménykötésűnek teccik' lenni. Há' má' meg se lehet lágyítani a nők szívét... :'(

Amúgy nem tetszik, de csak mert nem vagyok vevő a csöpögésre. Azt gondolnám az írójáról, hogy bele van zúgva valami számára elérhetetlen személybe, és ezt akarja neki elküldeni. (Egy jó tanács: NE TEDD!) :D

2016. márc. 7. 19:35
 10/20 anonim ***** válasza:

Nyálas, érzelgős. Menekülnék attól, aki ilyent ír.

Ez nem romantikus, nem őszinte, hanem túlzó és hatásvadász.

Ma írta valaki, hogy nem kell romantikusnak lenni, mert akkor elküldenek a nők. Nos, ha a romantikus alatt valami ilyesmire gondolt, akkor valóban.

2016. márc. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!