Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Olga Kurilenko a nagy favorit
De mivel a saját szememnek hiszek inkább, ez a Nő gyönyörű
https://www.youtube.com/watch?v=2Rp7DQWfvE4
https://www.youtube.com/watch?v=44GPRHY89Rw
Nem csontsovány, erős, de formás, kecses, egyszóval Nőies.
Mondjuk ezek a Nők mind 170cm felet vannak, mostansága magas Nőkre bukok!!!
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
Hát olyan nincs mert mindegyik elégedetlen az alakjával.
15/21 anonim válasza:
16/21 anonim válasza:
ba**ki mennyi elferdült ízlésű gyökér van itt! :O
Egy normális nőt nem tudtatok volna linkelni legalább a sok műnő helyett?
-.-
30/F
17/21 anonim válasza:
12-es vagyok. Nem értem, hogy hogy lehet lepontozni egy véleményt. Úgy, hogy ez a vélemény nem is másokat céloz meg, hanem teljes mértékben engem. Nekem hasonló alkatok jönnek be. És még csak nem is nektek kell az ilyet nézegetni az ágyban hanem nekem. Nem azt mondtam, hogy véleményem szerint másoknak legyen ilyen az ideálja, hanem azt, hogy nekem milyen. A kérdésre válaszoltam több képpel is, hogy nagyjából be lehessen lőni, hogy nekem mi tetszik. Egyébként meg volt már olyannal dolgom akinek köze nem volt a képeken látható testalkatokhoz. Konkrétan rajtam kívül szinte mindenki azt mondta rá, hogy el van hízva és valóban nem volt vékony, de nagyon tetszett. Ezeket a képeket pusztán az általam előnyben részesített női TESTALKATOK reprezentálásának okán linkeltem. A képeken látható nők nem minden részletükben felelnek meg számomra, csak a testalkat ami figyelembe veendő.
19/21 anonim válasza:
148cm,115g,hu imádom ha 1nőnek széle-hossza egy,ja és dohányozzon is és ha lehet legyenek gennyes pattanásai is!
20/21 anonim válasza:
hehe, megnézném a válaszadók barátnőit azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!