Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra milyen a tökéletes barátnő?
Hogy nézzen ki, és milyen tulajdonságai legyenek egy olyan lánynak/nőnek akivel komoly kapcsolatot tudnátok elképzelni?
Kort is írjatok légszíves! :)
Lehetőleg természetes legyen külsőre, minimális smink lehet szép de az ilyen újra rajzolt szemöldök meg ilyenek nekem már sok. A hosszabb haj nekem tetszik :)
Nem kell, hogy doktor vagy professzor legyen de jó ha vannak dolgok amik érdeklik. Családcentrikus, jószívű, aranyos, kedves de határozott amikor a helyzet úgy kívánja. Még ha nem is tud főzni de nem riad vissza a kisérlezetezéstől. Értékeli az őszinteséget és ha szeretik, ő is tud viszont szeretni és őszinte, mindent meg lehet vele beszélni. Én úgy gondolom hogy a legjobb barátom aki lány egyben a szerelmem is. Ha egyedül van, el tudja foglalni magát, nem bulizós, nem dohányzik, mértékkel italozik és eltűri hogy én nem iszom vagy csak nagyon-nagyon kivételes esetekben. Néha szeret otthon lenni kettesben, néha kirándulni, felfedezni új helyeket.. de a baráti társaságtól sem riad vissza. Szereti ha ölelkezve alszunk :)
Valami ilyesmi jutott eszembe hirtelen...
25/F
Külső:
- 0 smink.
- Szép arc. (A lényeg, hogy nekem tetsszen, nem az átlagember szépségideáljának kell megfeleljen.)
- A teste nem kell 10/10-es legyen. Egy átlagos, vagy átlagosnál kicsit jobb test nekem bőven elég.
- Egyszerű, nem kihívó öltözködés.
Belső:
- Lehessen vele komoly dolgokról beszélgetni.
- Okos, intelligens legyen. (Nem kell 160-as IQ, de azért az átlag embernél legyen intelligensebb.)
- Legyen kedves, jószívű.
- Ne játssza meg magát.
- Ne dohányozzon, és csak ritkán igyon alkoholt. (Az se zavar, ha egyáltalán nem iszik.)
- Ne járjon bulikba. (Nem nézem le azt, aki jár, de én nem ilyen ember vagyok, úgyhogy nem illene hozzám egy bulizós lány.)
- Introvertált legyen.
- Szeressen utazni.
- Legyen a legjobb barátom is egyben.
- Ne legyen birka, ne menjen mindig az átlagember után.
Biztos tudnék még írni, de most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!