Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-22 éves srácok! Milyen lenne számotokra a tökéletes barátnő? (korban, viselkedésben, kinézetben stb. )
ebben az intervallumban amit írtál
19/F
hát alapjában véve, barna hajú, barna szemű lányok tetszenek, de volt már hogy szőke kék szemű is tetszett.
annyi a lényeg hogy ne legyen kövér, legyen humora, és legyen kedves, ne legyen ideges és betegesen féltékeny. kb ezek
korban, bármire nyitott vagyok. 14 től akár 24 ig, bár tőlem idősebb lánnyal nemszivesen járnék.
viselkedésben, legyen önálló véemyénye mindenről, álljon ki magáért, és ne értsen velem mindig egyet..az unalmas lenne, kell egyfajta kis tűz mindig, szeretem ha bújós a csaj, meg kezdeményező, de semmit se vigyen tulzásba, és ne felejtse el hogy én vagyok a férfi, szóval alkalmanként igenis huzza az agyam..:P
kinézetben, a vékony, alacsony lányokra bukom. Volt pár más testalkatu barátnőm, de nem jött be. Egyszerűen végem van a lapos feszes hastól, és comboktól, pici kerek popsitól, és tenyérbeillő formás ciciktől :P
Persze az arc a legfontosabb, hisz a nap 90 % ábnhavele vagyok, azt látom, szal lopofa, kapafogak, duda orr, stb kilőve, legyen egy szép, helyes, vagy átlagos arca, és ennyi, semmi extra dolog nemkell. még a smink sme fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!