Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés? Mit hogyan?
Sziasztok!
16 éves szűz fiú vagyok és van egy barátnőm aki szexelni akar velem, én benne is vagyok csak a védekezéssel kapcsolatos dolgokban nem vagyok tisztában..:S
Pl:
Milyen óvszert használjak?
Ha kiszakad mennyi az esély h terhes lesz?
És kb koromhoz képest milyen méretűt vegyek?
Melyik a legjobb fajta?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Milyen óvszert használjak? Amiket drogériákban árulnak, mind jó lehet. Van zt hiszem a Lifestylenak olyanja, ami ultrabiztonságos, fehér a doboza, érdemes azzal próbálkozni először.
Ha kiszakad mennyi az esély h terhes lesz? Elég nagy, úgyhogy ne szakadjon ki. Ha mégis, másnak reggel azonnal menjetek 72 órásért.
És kb koromhoz képest milyen méretűt vegyek? Tudtommal ezeknél nincs külön méretezés, nyúlik annyira, hogy a legtöbb embernek jó legyen.
Melyik a legjobb fajta? Első pontban leírtam, de mindenkinek más válik be.
Ami még fontos: rögtön behatolás előtt húzzatok gumit, ne játszadozzatok olyanokkal, hogy "naaa, csak pár percig nélküle". Először is azért, mert nem tűnik túl erkölcsösnek a lányka, franc tudja, miket szedett már össze, másrészt nyilván nincs szükséged egy becsúszott gyerekre.
Egyébként a barátnőm is szűz ismerem régóta és én vagyok neki az 1.
És az orális szzexnek mi a veszélyei?
Ahoz kell óvszer?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3834..
Itt épp tegnap írtam egy választ ebben a témában, a leghosszabb választ keresd, minden benne van valószínűleg, amit tudnod kell.
Az orális szexhez nem kell óvszer, nem is túl élvezetes úgy, viszont ha úgy venne a szájába, hogy előtte óvszer volt rajtad, akkor számít, hogy milyen íze volt az óvszernek. Nem kell az epreset keresni a polcon, nem kifejezetten kellemetlen az íze a hagyományos óvszereknek sem, a Durex ultravékonyaknak például kicsit mintha zöldtea ízük lenne, de az illatuk legalábbis mindenképp olyan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!