Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm anyukáját bejeloltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm anyukáját bejeloltem Facebookon, aki talált 3 több mint 1 éves képet ahol más lánnyal vagyok (nem exek, csak olelkezunk, mielőtt megismertem volna a mostani barátnőm) és most a barátnőm nagyon kiborult, de nagyon. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok belé, és soha semmit nem tettem más lánnyal, mindent megtennek érte az életben, de most itt durvább a helyzet mintha megcsaltam volna 20 top modellel... Tényleg rohadtul gáz hogy kint voltak ilyen képek hogy szorosan olelkezek velük, és szégyellem magam de semmit nem jelentenek számomra azok a képek és lányok...de ez nem hatja meg... Mondja hogy menjek hozzájuk stb
2016. márc. 4. 14:32
1 2
 11/16 ~OnLány~ ***** válasza:

Nahát.

Szerintem semmi köze az anyjának a te múltbéli dolgaidhoz.

Én megmondanám neki,amit gondolok.A barátnőd meg ha értelmes,akkor nem haragszik meg olyasmiért,ami még anno valamikor történt.

Az a képeltüntetős dolog meg tényleg hasznos.A kép sarkában beállíthatod,hogy csak te láthasd,vagy kérd meg a kép feltöltőjét,hogy törölje.

2016. márc. 4. 16:42
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Legközelebb maradj távol az anyukáktól. Illetve... olyan anyuka, aki ilyen szinten poliszolja a lánya párját és egy olyan csaj, aki x évvel ezelőtti képektől, mikor ő még a képben sem volt, kiakad, na hát én akkor elgondolkodnék, hogy hosszú távon kell-e ez nekem. Tényleg akarsz egy anya-lánya kémpárost a nyakadba?
2016. márc. 4. 17:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 22 vagyok, barátnőm 19, ő nem használja már évek óta a facbookot ellentétben az anyukájával. Na összeszedtem magam és megmondtam neki, hogy megértem hogy kellemetlen volt, de semmi jelentősége nincs a kapcsulatunkra nézve azoknak a régi képeknek, főleg, hogy ekkora hiszti lett belőle. Mondtam neki hogy leszedtem mert tényleg kellemetlen de ha továbbra megy a jogtalan sértőfés csak hogy rossz legyen nekem akkor nincs értelme folytatni..
2016. márc. 4. 17:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Tényleg csak annyi volt hogy hatázorottan kellett megmondanom a véleményem hogy megértse.. most minden rendben, hála nektek :) Mondjuk kivéve annyi, hogy az anyukája óva intette, hogy vigyázzon velem...
2016. márc. 4. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerült határozottan levezetned a dolgot, és annak is, hogy bár kiálltál magadért, kompromisszumként mégis levetted a képeket. Szerintem jól csináltad.

>Mondjuk kivéve annyi, hogy az anyukája óva intette, hogy vigyázzon velem...

Ó, az ostoba, intrikáló anyukáktól mentsen meg az ég! Inkább te tartsd szemmel az anyukát, hogy ne legyen túl negatív befolyással a barátnődre. Ha nyílt, őszinte és határozott maradsz, nem lessz baj.

2016. márc. 7. 09:25
 16/16 Fingkirály ***** válasza:

Elnézést, ha irreleváns a válasz, de viccesek vagytok, ti tinik :) a kérdező ugyan már éppen nem az (de határeset), de a tini barátnője, aki évek óta nem fészbukol, de az anyukája igen, legnagyobb valószínűséggel pont ezért hagyta ott a fbt, mert anyu ott van.

A tizenévesek mindig akkor költöznek más platformra tömegesen, amikor megjelennek a szüleik meg a tanáraik. A "költözés" fő mozgatórugója viszont nem is igazán az anyuka/tanár "kémkedésétől" való félelem, hanem sokkal inkább a szégyen.

A tizenévesek ugyanis tisztában vannak azzal, hogy nagyon sokszor még fiatal korukhoz képest is rettentően bárgyú, infantilis vagy inkorrekt módon nyilvánulnak meg az interneten.

A saját korosztályuktól nem tartanak, hiszen ők is pont ilyenek, idegen embereket leszarnak, ám rettentően nemszeretik magukat a családjuk/tanári karuk előtt beégetni.

2016. máj. 24. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!