Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkahelyi szerelem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi szerelem. Mit tanácsolnátok? Tartsam titokban, és próbáljam elnyomni, vagy valljam be, és meglátjuk mi lesz?

Figyelt kérdés
Igencsak oda vagyok az egyik kollégámért. Egy ideje együtt dolgozunk már, de csak az utóbbi 1-2 hónapban kezdtem el ezt érezni, mert azóta nyit felém, többet beszélgetünk, jobban megismertem, stb. A viselkedése kicsit furcsa. Sokszor kifejezetten keresi a társaságom mindenféle alibivel, máskor azonban elég távolságtartó, ilyenkor elbizonytalanodom hogy akar-e egyáltalán valamit. Nagyon nehéz, mert ott ül tőlem pár méterre. Egész nap csak rajta agyalok, folyton az határozza meg a napomat, hogy kedves-e velem, vagy sem. Nem normális ez így, főleg hogy ez egy munkahely, muszáj lenne koncentrálnom. Lenne értelme, úgymond "szerelmet vallani"? Ha igen, hogy csináljam, hogy ne legyen erőltetett? Félek, hogy nem úgy érez, mint én, és esetleg visszamondja a kollégáknak, majd jókat röhögnek rajtam. De ugyanakkor az is bennem van, hogy talán bejövünk egymásnak, és ahelyett hogy színt vallanánk, inkább szenvedünk mindketten, mert félünk a következményektől. Köszönöm a segítő válaszokat!

2016. márc. 1. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még egész jó ötlet, mert ezt lehet csak munkatársakkal való kikapcsolódásnak venni. Ez még nem randi meg szerelmi vallomás a részedről. Aztán majd ott meglátod, hogy érdeklődik-e vagy csak kollegálisan kezeli a dolgokat.
2016. márc. 2. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Remélem, nem fog nemet mondani a meghívásra, mert akkor fuccs az egésznek.:P
2016. márc. 3. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Majd szólj hogy mi volt :) drukkolok :)
2016. márc. 3. 20:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenképp szólok!:) Sajnos csak jövőhét végén esedékes a buli, én meg keddig szabin vagyok, úgyhogy korábban nem tudok szólni. De amúgy az utóbbi pár napban azt tapasztalom, hogy a kollégáknak egyre több olyan poénja van, aminek az a csattanója, hogy össze kéne egymással jönnünk.:/ Nem tudom, hogy csak viccnek szánják, mert mindketten szinglik vagyunk, vagy sejtenek valamit.. Mindenesetre érdekes, hogy eddig nem ugrattak ezzel, újabban meg folyton ezen élcelődnek. De az is lehet, csak paranoiás vagyok, mert annyira ezen kattogok. :)
2016. márc. 4. 09:03
 15/19 anonim ***** válasza:

az érzéseket elnyomni nehéz. nem is biztos, hogy tudnád és nem is egészséges, csak megterhelné a kapcsolatotokat. ráadásul ezzel a lehetőséget is elvennéd magadtól és tőle, pedig akár lehet is valami a kapcsolatotokból. szerintem inkább csak uralni próbáld, hogy ne hatalmasodjon el feletted és ne zavarja össze a döntéseidet. ne hagyd, hogy elkeserítsen, elrontsa a kedved. meríts belőle erőt és próbáld okosan használni, hogy segítséget jelentsen, ne akadályt.

szerelmet inkább ne vallj neki, az elég intenzív letámadás és ha ő egyáltalán nem viszonozza, vagy csak szimpatizál veled, de nem olyan mértékben, hogy az már most szerelem legyen, akkor lehet hogy megijedne egy vallomástól és menekülőre fogná. az elsietett szerelmi vallomás általában csak gondot okoz sajnos - kivéve persze, ha képes rögtön levenni a másikat a lábáról és helyből meghódítani, de ez elég rizikós.

előnyösebb, ha csak közeledni kezdesz hozzá, lehetőséget teremtesz rá, hogy munkán kívül is minél többet legyetek együtt és ha ő is nyitott rá, akkor minél több közös privát programot szervezzetek, illetve hogy egyre inkább nőként tekintsen rád és ne kollégaként. aztán remélhetőleg kialakul a részéről is a vonzalom, vagy kiderül, hogy ő eddig is érzett irántad valami hasonlót.

nem gáz, ha elhívod közös programokra, akár a kollégákkal együtt, akár csak kettesben. csak ne vedd magadra, ha esetleg nemet mond. attól még lehet, hogy nincs baja veled és a közös programokkal, csak épp nem ér rá, vagy valami más miatt az az adott program nem szimpatikus neki. én péládul inkább kettesben szeretek programot szervezni és beszélgetni, nem vagyok oda a kisebb-nagyobb társasági programokért. szóval ő is lehet így vele.

ha a kollégák ugratnak titeket az akár azt is jelentheti, hogy ők érzékelik a köztetek alakuló dolgokat. de az is lehet, hogy csak véletlenül tapintottak a lényegre, miközben találomra poénkodtak.

hogy ez az ugratás vajon segít a köztetek alakuló kapcsolatnak, vagy inkább árt, az egy jó kérdés. ha ő inkább visszahúzódó típus, akkor lehet, hogy emiatt mégjobban visszafogja magát, nehogy kiderüljön, hogy tett valamilyen lépést az irányodba és méginkább cikizzék miatta. de az is lehet, hogy ez pont megkönnyíti majd a közeledéseteket, mert a kollégák szövegei előkészítik a fejében a gondolatot, hogy talán tényleg össze kéne jönnötök és még ha korábban nem is fordult meg a fejében, ez adhat(ott?) egy kezdő lökést.

azt ne hagyd, hogy az ő viselkedése, vagy éppen a hiánya miatt elromoljon a kedved. ha úgy érzed, hogy nem kedves veled, vagy nem foglalkozik veled, akkor vagy kösd le mással a figyelmed, vagy csak egyszerűen legyél te kedves hozzá és valószínűleg viszonozni fogja és a világ visszatér a normál kerékvágásba.

2016. márc. 5. 20:41
 16/19 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös válaszoló! Van egy nagyon kedves barátom, aki szó szerint ugyanezeket tanácsolta!:) A meghívással mindenképp megpróbálkozom, bár az bennem is megfogant már, hogy lehet szívesebben töltené az időt kettesben - már ha részéről viszonzott a vonzalom. Igazság szerint nem félénk, sőt kifejezetten extrovertált, nagyon nyitott, szeret a középpontban lenni. Mégis, ha nőkről van szó... Igazság szerint nem egy Don Juan (számomra persze az :D ), és lehet ezért nem nagyon tud közeledni a nők felé. Nem tudom, mi lesz a dologból, de majd beszámolok róla. :)
2016. márc. 5. 21:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Halljuk a beszámolót! :)
2016. máj. 21. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát ha te mondod akkor tényleg így volt
2016. júl. 14. 12:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Halljuk! Halljuk! :)
2016. júl. 14. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!