Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Menekül tőlem minden lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekül tőlem minden lány, tehát én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

21 vagyok. Szorongásos betegséggel küzdök,15 éves korom óta.Jelenleg felvételizek egyetemre.

6 barátnőm volt. Észrevettem,hogy akik érzékenyebbek,olyan lányok,azok nagyon sokat stresszelnek mellettem,mert féltékeny vagyok,ellenőrző,vádló,stb(ezeket mondják rám).

A labilisabb nők még inkább ki tudnak készülni mellettem.

Volt egy 19 éves barátnőm,az is sírt miattam sokszor(szülei választottak szét végül),egy másik nőmnek sok baja volt,egyetemen vizsgát bukott/sokat sírt/stb(ott is a szülők szakítottak szét). Ők voltak az érzékenyebbek. Végérvényben a legtöbb barátnőm szakít velem. Most is van egy. Idősebb hozzám,de elég labilis,és azt érzem,kezd megbolondulni mellettem.Pedig nagyon szeretem,szerelemmel. De az előzmények végett bizalmatlan vagyok vele,nem bízom benne,és folyton kérdezősködök a munkahelyével kapcsolatban,be tudok lépni a facebookjára(ő is az enyémre),stb. MIndig azt mondja,kikészítem a vádaskodásaimmal(pl hogy még tartja az előzővel a kapcsolatot,ismerkedik mellettem,ezek a "vádjaim"). Mert az előző barátját is csalta(velem),és érzem,nem szeret annyira,mint az előzőt.És valahogy ez mindig balhéba csap ki.

Najó,ennyiből nem lehet ítélni,de nem beszélgetne valaki velem erről?

A családom sem szeret. Csak a kutyám,egy tacskó.

2016. márc. 1. 11:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jó 1-es igazad van (2-es vagyok) bocs, kicsit kiborít ha elfordulnak egy segítséget kérőtől, de abban igazad van, hogy itt szakszerű segítséget nem fog kapni. Én is azt írtam, hogy pszichológus kell neki, de a környezetnek a bántása fog szerintetek segíteni? Szerintem rossz az alaphozzáállás, de mindig az ilyenekből van több, észrevettem, hogy akik ide írnak, többségben nagyon meg vannak róla győződve hogy mi a jó és mi a nem jó, pedig szerintem nem biztos, hogy ti ezt el tudjátok dönteni. A kedves szavak pedig igen is jól esnek egy olyannak, aki bajban van, ez nem gügyögés, én így beszélek. De nagy kemény legények vagytok ti! Segítő szándékot nem látok, csak okoskodást. nagy cucc
2016. márc. 1. 13:00
 12/22 A kérdező kommentje:

2. válaszadó: Megfogadom a tanácsod.

Elvileg könnyen tudok kapcsolatot kialakítani nőkkel(magányos farkasként ráadásul),de kapcsolatot fenntartani már nehezen.

Külsőre nem látszik semmi,hogy milyen a belsőm. Szóval kapjátok be,ti,akik lehurrogtatok,és lebetegeztetek engem. :)

Mindenki a saját portáján kezdje szerintem a sepergetést,persze el kell jutni legalább oda,hogy megfogjuk a seprűt,ne a gyakorin provokáljunk.

Mindig is herótom volt a tipikusan szemüveges,kevésbé vonzó(értsd:ronda),hol telt,hol cérnaszál hímektől. :D

2016. márc. 1. 14:06
 13/22 anonim ***** válasza:

Na látod kettes, erről beszéltem...

Kérdező..

"Külsőre nem látszik semmi,hogy milyen a belsőm. Szóval kapjátok be,ti,akik lehurrogtatok,és lebetegeztetek engem. :) "

Aha.. akkor ez mi?!

"Szorongásos betegséggel küzdök,15 éves korom óta"

És ez?

"mert féltékeny vagyok,ellenőrző,vádló"

Idézzek még?

"bizalmatlan vagyok vele,nem bízom benne,és folyton kérdezősködök a munkahelyével kapcsolatban,be tudok lépni a facebookjára"

Ezek a dolog mind egy kifejezetten beteg emberre utalnak. A beteget pedig ne vedd sértésnek, senki nem mondta, hogy pszichopata vagy.

Ha te nem akarsz magadon segíteni, más se tud majd. Kettes tanácsa meg szart sem ér, mert te ugyanezt fogod művelni az összes kapcsolatodban, mert szerinted ez normális.

Egy egészséges párkapcsolatban az emberek megbíznak egymásban és nem féltékenykednek, csak ha a másik nyomós okot adott rá.

Az hogy a párod veled csalta az exét..nyilván már bizalmatlanságra adhat okot, ezzel nincs is semmi gond, de akkor minek jöttél vele össze, ha ez zavar?

Soha nem fogsz ezen a tényen továbblépni és addig csinálod ezt a másikkal, hogy végül ő is dobni fog..záros határidőn belül.

Te nem vagy egészséges ember, pszichológusra szorulsz, akivel közösen együtt megoldhatjátok a gyerekkorodból fakadó problémáidat..így azért van esélyed a boldog életre.. Enélkül viszont senki nem fogja húzni mellett sokáig.. És mondjuk a 6 év alatt 6 barátnő alá is támasztja ezt.

Dugd homokba a fejedet nyugodtan, a te életed lesz szar és labilis. Azok a lányok, akikkel összejössz..nekik pedig egy nagyon jó elrettentő példa leszel a későbbiekre nézve.

2016. márc. 1. 14:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Azt még hozzáteszem, hogy az nem nyomós ok, ha valaki még tartja a kapcsolatot az exével. Nem von maga után semmi egyértelmű következtetést.

Én is jóban vagyok az egyik exemmel, a párommal pedig boldog kapcsolatban élek. A párom is szokott még időnként találkozni a régi szerelmével, de nem féltékenykedek, mert felesleges. Tudom, érzem, hogy engem szeret.

Ami azt illeti, senkire nem voltam eddig még féltékeny, mert nem adott rá okot, pedig szokott nőkkel beszélgetni, eljárni külön bulizni, reggel hazajönni..

Ez még nem ok a féltékenységre.

2016. márc. 1. 14:22
 15/22 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: 1-es igen igazad van, nehéz eset a kérdező, belátom, nagyon nehéz, ő maga is ezt írta. Neked teljesen igazad van abban, hogy a nehéz emberekkel nehéz foglalkozni, sok energia és igen fárasztó, amikor összevissza villog az agyuk. Látod én egy ilyen szánalmas ember vagyok, aki olyanokkal is foglalkozik, aki fárasztó. megjegyzem, Te nehogy azt hidd, hogy azért, mert láthatóan egy intelligens ember vagy, olyan kellemes társaság is vagy mindig ezzel a fene nagy tudásoddal, és tisztánlátásoddal. Az élet nehéz, segítsünk egymásnak, legyünk türelmesek egymással. De úgysem leszünk...

Kérdező: drágám! Hát te írtad, hogy problémád van, szorongsz. Akkor viszont komolyan kell venni, és ebből indulj ki. te egy nagyon nehéz eset vagy, de ezt tudod magadról. Ne rontsd el mások életét, neked nem való most párkapcsolat. Pszichológus és sok sok technika van, ami tud segíteni. A csajok majd jönnek később:) Nem lesz semmi baj! Csak segíts magadnak is, fordulj pszichológushoz, addig ne állj meg, amíg olyat nem találsz, aki szimpatikus.

2016. márc. 1. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Jézusom kettes, hánynom kell a stílusodtól.. drágám, életem, kedveském, aranyoskám.. Tenyérbemászó, javaslom szokj le róla.
2016. márc. 1. 14:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Hogy erre reagáljak..

"mert láthatóan egy intelligens ember vagy, olyan kellemes társaság is vagy mindig ezzel a fene nagy tudásoddal, és tisztánlátásoddal."

Egyrészt kösz a bókot..másrészt az igazság sokszor kellemetlen, és hidd el, sokszor célszerűbb tükröt tartani a másiknak, még ha az nem is örül neki.

Segítséget kért, megadtam neki. Tisztán, tényszerűen.

2016. márc. 1. 14:58
 18/22 A kérdező kommentje:

"Egyrészt kösz a bókot..másrészt az igazság sokszor kellemetlen, és hidd el, sokszor célszerűbb tükröt tartani a másiknak, még ha az nem is örül neki.

Segítséget kért, megadtam neki. Tisztán, tényszerűen."

Hát...barátom...nyelni sem tudok a csodálattól...

Engeded a csajodnak/pasidnak,hogy találkozzon az exével,és soha nem voltál féltékeny?

Ha te nő vagy,akkor veled akár poligámiát is lehetne folytatni(egy férfinak),szóval főnyeremény vagy,de ha férfi vagy,akkor te egy tipikus nyugati,gyenge,okoskodó kis mitugrász lehetsz... Én ha nő lennék,szívesen lennék a párod,feltéve,ha te férfi vagy...hehe

Szóval 1.: te nem intelligens vagy,legalábbis a proklamációdból nem következtethető ez,másodrészt buta vagy,de tényszerű semmiképp sem.

Pontosan TE nem veszed figyelembe azokat a tényeket,amelyeket leírtam a kérdésemben.

Tényszerű,hogy tényszerűen balga vagy. :) De főnyeremény vagy,az fix.

2016. márc. 1. 15:11
 19/22 A kérdező kommentje:
Még jó hogy a tények járnak a földön,és nem az ilyen egyéniségek.
2016. márc. 1. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:
16-os:jaj most te eltúlzod ezt, így tényleg nem hangzik jól, ügyes vagy. De szerintem te ne adj tanácsot a kérdezőnek, mert nála jóval frusztráltabb vagy. Kérj egy időpontot pszichológushoz (még ma), mert az ilyen kis f-szok miatt ilyen ez a világ, érted? Te semmi másra nem vagy jó, csak arra, hogy egy kontraszt legyél a jóhoz képest, érted?
2016. márc. 1. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!