Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelmedre hogyan gondolsz vissza?
Lényegtelen hogy összejöttél-e vele vagy reménytelen volt és nem sikerült.
- Hogyan gondolsz rá vissza?
- Szépnek-helyesnek találod még mindig vagy sem?
- Hiányzik?
- Szeretnéd tudni mi van vele mostanság? (Aki nem tartja vele a kapcsolatot, vagy nem tudja mi van vele.)
-Megy a zöld a válaszolóknak.-
-szép emlék
-nem
-nem
-tudom, mi van vele.
Reménytelen volt :D.
- tiniszerelem a részemről, kb. másfél év... maga a szerelem jó érzés volt, de az nem, hogy ő nekem kb. elérhetetlen kategória volt... amúgy meg bejött az, hogy magabiztos, határozott, humoros... de pár év múlva meg néztem, hogy "basszus, nekem ez a srác tetszett?"... mert később annyira helyesnek sem találtam, és ahogy nőtt, úgy lett egyre beképzeltebb és bunkóbb... viszont azt pont megtanította az a szerelem, hogyha vki engem szeret, és én is őt, akkor becsüljem meg
- alapvetően annyira nem, de nincs vele baj (mondjuk nálam amúgy is úgy szokott lenni a vonzalom, hogy nincs zsánerem, és ha olyan a személyisége, olyan emberbe is bele tudok zúgni, akiről nem gondoltam rögtön azt, hogy hú, de jó pasi... és a médiaideál típusúak sem jönnek be nagyon)
- nem
- mivel a szakmájában viszonylag híres, a szakmai életéről tudok, a magánélete meg egyáltalán nem érdekel
Idióta, vak farok..., de nagyon jó ember.
Igen, igen.
Jó oldala. Melyik lelki erősségem teszi próbára......
Nem.
-Fájdalommal, hogy nem sikerült, de mégis boldogan, mert csodás érzéseket és tapasztalatokat kaptam tőle.
- Igen, a leghelyesebb ember a világon számomra és mindig is annak fogom tartani, főleg a különleges szemei miatt.
- Nagyon hiányzik, de megtanultam élni nélküle.
- Nem tartom vele a kapcsolatot sajnos, de szeretném tudni, hogy milyen az élete, vagy hogy legalább boldog-e.
Lány
Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi.
- Külsőre még mindig jól néz ki, de már nem vonzódom hozzá, nem tetszik.
- Nem hiányzik.
-Nem érdekel mi van vele.
-potenciális szerelemmel
- igen és talán nem . annyira elvakultan nem, imint akkor, de mégis
- nagyon
- sajnos tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!