Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első szerelmedre hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelmedre hogyan gondolsz vissza?

Figyelt kérdés

Lényegtelen hogy összejöttél-e vele vagy reménytelen volt és nem sikerült.

- Hogyan gondolsz rá vissza?

- Szépnek-helyesnek találod még mindig vagy sem?

- Hiányzik?

- Szeretnéd tudni mi van vele mostanság? (Aki nem tartja vele a kapcsolatot, vagy nem tudja mi van vele.)

-Megy a zöld a válaszolóknak.-

2016. febr. 28. 20:06
1 2
 11/17 rrrrrreennnnn ***** válasza:

-szép emlék

-nem

-nem

-tudom, mi van vele.

2016. febr. 28. 22:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Reménytelen volt :D.

- tiniszerelem a részemről, kb. másfél év... maga a szerelem jó érzés volt, de az nem, hogy ő nekem kb. elérhetetlen kategória volt... amúgy meg bejött az, hogy magabiztos, határozott, humoros... de pár év múlva meg néztem, hogy "basszus, nekem ez a srác tetszett?"... mert később annyira helyesnek sem találtam, és ahogy nőtt, úgy lett egyre beképzeltebb és bunkóbb... viszont azt pont megtanította az a szerelem, hogyha vki engem szeret, és én is őt, akkor becsüljem meg

- alapvetően annyira nem, de nincs vele baj (mondjuk nálam amúgy is úgy szokott lenni a vonzalom, hogy nincs zsánerem, és ha olyan a személyisége, olyan emberbe is bele tudok zúgni, akiről nem gondoltam rögtön azt, hogy hú, de jó pasi... és a médiaideál típusúak sem jönnek be nagyon)

- nem

- mivel a szakmájában viszonylag híres, a szakmai életéről tudok, a magánélete meg egyáltalán nem érdekel

2016. febr. 28. 22:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Négy évig voltunk együtt végül rájöttem hogy nem vagyok maradéktalanul boldog a kapcsolatunkban és nem ez az amire vágyom így véget vetettem a dolognak. Ha vissza gondolok rá még nagyrészt bűntudatom van (alig egy éve történt hogy vége lett), de egyébként csak szép emlékeket tudok felidézni sosem voltunk az a tipikus folyton veszekedő pár. Helyesnek már nem tartom annyira mert az elején is leginkább a személyiségével fogott meg aztán ahogy kezdtem egyre jobban beleszeretni úgy vonzott egyre jobban külsőleg is. Néha elgondolkodom rajta hogy mi lett volna ha vele maradok és kicsit nehezebb időkben van úgy hogy azon gondolkodom jól döntöttem-e és kicsit hiányzik. Igazából nagyon kíváncsi vagyok hogy mi van vele és a "kutyusunkkal". Fél évvel a kapcsolatunk vége előtt vettünk egy kiskutyát tulajdonképpen neki, de végig közös kutyusnak tekintettük viszont az elválásnál így nála maradt.
2016. febr. 28. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Idióta, vak farok..., de nagyon jó ember.

Igen, igen.

Jó oldala. Melyik lelki erősségem teszi próbára......

Nem.

2016. febr. 29. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:

-Fájdalommal, hogy nem sikerült, de mégis boldogan, mert csodás érzéseket és tapasztalatokat kaptam tőle.

- Igen, a leghelyesebb ember a világon számomra és mindig is annak fogom tartani, főleg a különleges szemei miatt.

- Nagyon hiányzik, de megtanultam élni nélküle.

- Nem tartom vele a kapcsolatot sajnos, de szeretném tudni, hogy milyen az élete, vagy hogy legalább boldog-e.

Lány

2016. febr. 29. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi.

- Külsőre még mindig jól néz ki, de már nem vonzódom hozzá, nem tetszik.

- Nem hiányzik.

-Nem érdekel mi van vele.

2016. márc. 1. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:

-potenciális szerelemmel

- igen és talán nem . annyira elvakultan nem, imint akkor, de mégis

- nagyon

- sajnos tudom

2016. márc. 15. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!