Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, de elszeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de elszeretik tőlem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én: 18F LÁNY: 18L Másik srác: 28F

Neten megismertem egy gyönyörű lányt, akivel hamar összehoztunk egy találkozót. Minden nap beszéltünk, és sokszor egymás követő napokon is találkoztunk. Érdeklődő volt, és lelkes. Második együttalvásunkkor megtörtént az a bizonyos dolog is.

Megbeszéltük, hogy nem vagyunk együtt csupán élvezzük egymás társaságát.

Volt már nyílt kapcsolatom, de ez más.

Beleszerettem a lányba.

Sajnos egy veszekedés következtében ő elment bulizni, ahol összemelegedett egy nála 10 évvel idősebb férfivel. Azóta eltelt pár hét, és ők egyre közelebb kerültek egymáshoz, a férfi pedig kapcsolatot akar tőle. (Közben persze még mi is találkozgattunk)

Szeretem ezt a lányt, így kérlek ne szídjátok. Kár volt belemennem ebbe a nyílt kapcsolatos dologba, mert mostl ehet ez miatt veszítem el. Féleg, és napról napra rosszabbúl érzem magam.

Mit tegyek, mondjak neki? Mi az érv mellettem?

Tettem utalásokat, hogy én is megpróbálnám vele komolyabban, de konkrétan nem mondtam ki. Érzelmeimről sem tud semmi konkrétat.

SEGÍTSETEK!:(

2016. febr. 27. 13:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez az! Ha ilyen még ezt is meg kell mondani neked ne csodálkozz, hogy elúszik, meg lehet neki sem jött be ez a bénázgatás és keresett egy igazi férfit.
2016. febr. 28. 13:42
 22/26 A kérdező kommentje:

Ez van, ilyen vagyok. Már nagyjából letettem róla, és kezdek belenyugodni.

Persze, még most is rohadtul fáj a hiánya, de az idő...

2016. febr. 28. 13:59
 23/26 anonim válasza:
Akkor abban igazam volt, hogy nem vagy te szerelmes ebbe a lányba, ez fellángolás. Ha szerelmes lennél belé és fontos neked, akkor úgy harcolnál érte, mint egy megvadult oroszlán. Ha feladod, akkor te igazán nem is szeretted, csak azok a fránya hormonok és a fajfenntartási ösztön indított be. Tudod, az a bizsergés a mellkasodon belül és a szíved tájékán, meg az "állandóan rá gondolok" dolog... Az még nem szerelem, a szerelem ennél több. Valami tanulsága biztosan van ennek a dolognak, de ezt te majd később fogod megfejteni. Tartsd nyitva a szemed és más lányokra figyelj.
2016. febr. 28. 17:15
 24/26 A kérdező kommentje:
Vannak bizonyos határok, amikor a dolgok átfordulnak gázba és nyomulásba. Nem szeretném, ha megutálna vagy pont ezért távolodna el véglegesen tőlem. Visszautasítást is nehezen viselem, és félek hogy megalázó helyzetbe kerülnék.
2016. febr. 28. 17:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Randizgattok. Szexeltetek. Miért lenne nyomulás az, hogy megbeszélsz egy találkozót?

Ha így állsz hozzá, már elveszítetted, minden válasz pedig csak falra hányt borsó.

2016. febr. 28. 20:12
 26/26 anonim válasza:
Ha úgy érzed érdemes, harcolj érte! Inkább cselekedj, minthogy később meg azon rágódj, hogy nem tettél semmit.
2016. febr. 29. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!