Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ahhoz, hogy bizzon bennem?
Figyelt kérdés
4 honapja bonyolult parkapcsolatban elek. Egy bulizohelyen talalkoztunk es egybol egymasnak estunk. Majd par randira mentunk es a kapcsolat egyre szebb lett. A parom 25 eves en meg 22. O nagyon rendes sracc, van egy kis tapasztalatom a fiuknal es azt merem mondani hogy ilyet mint o meg sosem talaltam es talan nem is fogok. Tisztel es nagyon oszinte. Karaktere meg olyan mint en szeretnem es o ugyanezt allitja rollam. Nos, a gond ott van, hogy o nem akar szerelmes lenni mivel sok csaj atverte ezelott, sokat szenvedett es nem tud megbizni egy lanyban teljesen. Ezt az elejetol elmondta nekem es en igy elfogadtam. Ugy viselkedik vellem mintha nagyon szeretne, viszont ezt o megmondta hogy nem akar szerelembe esni. Azt allitja, hogy eddig vellem erezte a legjobban magat, ugy az agyban mint a mindennapi eletben is. Nem reg elmeselte nekem, hogy egy csajjal csokolozott, viszont nem tetszett neki es hogy rajott hogy tart hozzam, de szeretni megsem. Ezt a kis ferrelepeset nagyon higgadtan meg tudtuk beszelni, nem veszekedtunk...szoval az oszinteseg es megertes az erossege a mi kapcsolatunknak. En viszont tobbet szeretnek, szerelmes lenni, szeretve lenni, tobb idot egyutt tolteni stb. Ilyen helyzetben mit lehet tenni? tudom hogy mast is talalhatnek..de hidjetek el..a merce ezuttal tul fent lenne.2016. febr. 26. 16:30
1/1 anonim válasza:
Először is hadd gratuláljak a helyesírásodhoz, egy élmény ilyen kérdéseket olvasni. Másodszor pedig, mi az, hogy "tart hozzám"? Olyan van, hogy tart tőled, vagy kötődik hozzád. Feltételezem az utóbbira gondoltál.
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak. Ez egy olyan dolog, amire az idő az egyetlen gyógyír. Időre van szükség, hogy kialakuljon a bizalom, és hogy igazán meg merjen szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!